Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Αποχαιρετιστήρια επιστολή Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Δημήτρη Κατσικάρη: «Ευχαριστώ τους πολίτες των Νησιών για την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους - ευχαριστώ τους συνεργάτες μου για την σπουδαία συνεργασία μας»

«Με ιδιαίτερη συγκίνηση, μετά από μια περίοδο σκληρής δουλειάς 44 μηνών, αποχαιρετώ τους συναδέλφους και τους συνεργάτες μου στην Περιφέρεια Αττικής και το Περιφερειακό Συμβούλιο.
Αυτό το μικρό διάστημα στήσαμε από το μηδέν την νεοσύστατη Περιφερειακή Ενότητα Νήσων και προσπαθήσαμε να είμαστε στην υπηρεσία όλων των πολιτών, πέρα από κομματικές προτιμήσεις και παλιές διαχωριστικές γραμμές.
Κάναμε έργο σε όλους τους Νησιωτικούς Δήμους και προετοιμάσαμε ένα καλύτερο μέλλον σε δεκάδες άλυτα και χρονίζοντα ζητήματα, αφήνοντας σημαντική παρακαταθήκη για την επόμενη Περιφερειακή Αρχή.

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Ρούλα Νάννου! ....ο κ. Μαριδάκης οφείλει να επαναδιατυπώσει το κείμενο της ανακοίνωσης του, διαγράφοντας τη φράση « παρουσία της νέας Δημάρχου Σαλαμίνας κ. Ρούλας Νάννου», αφού δεν προτίθεμαι να παρευρεθώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Σαλαμίνα  25/8/2014
Σχετικά με την από 23/8/2014 ανακοίνωση του Προέδρου του συλλόγου ΑΙΑΝΤΙΣ κ. Χρήστου Μαριδάκη για ανοικτή σύσκεψη με θέμα τα « Σαλαμίνια 2014» και η οποία περιήλθε εις γνώση μου σήμερα δια της αναρτήσεως της στο blog σας, έχω να δηλώσω τα εξής:
1. Μου προξενεί αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι ο κ. Μαριδάκης προεξοφλεί την παρουσία μου στην σύσκεψη, χωρίς την συγκατάθεσή μου.

Ορκωμοσία με πολλά παρατράγουδα ανευθυνουπεύθυνης διοργάνωσης

Καλή αρχή κα Δήμαρχε και θα ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι να μπορούσαμε να σας πούμε πάντα τέτοια, μα δεν μας άφησαν κανένα περιθώριο οι στενοί συνεργάτες σας για παρόμοιες ευχές δεδομένου του «έλα να δεις και του κάτσε ν’ ακούσεις» της χθεσινής εκδήλωσης. Ελπίζω να μην είναι οι ίδιοι και στα «ΣΑΛΑΜΙΝΕΙΑ» σε λίγες μέρες, αν ναι, καλύτερα άστο δεν το ‘χουν το άθλημα τι να κάνουμε, άσχημο ξεκίνημα που ευχόμαστε να ήταν μια κακή στιγμή, το κακό μάτι που λέγανε οι γιαγιάδες μας.
Το να γίνονται λάθη είναι ανθρώπινο και φυσιολογικό, το να μην αναλαμβάνει κανείς τα λάθη του, είναι εξοργιστικό!
Σε κάθε περίπτωση ατενίζουμε το αύριο με αισιοδοξία και πολλές, πολλές ευχές σε σας και στους στενούς συνεργάτες σας που επωμιστήκατε τόσο βαρύ φορτίο. Ενημερώστε τους βέβαια ότι η διοίκηση δεν είναι χαβαλές, δεν είναι βόλτα στα μπαράκια κάθε βράδυ, δεν είναι να μην αφήνουμε εκδήλωση για εκδήλωση και φωτογραφίες για ανέβασμα στο ιντερνέτ, είναι σκληρός καθημερινός αγώνας σε μια απάνθρωπη καθημερινότητα που κάποιοι πρέπει να τρέχουν για να σας βγάλουν ασπροπρόσωπη και να επιλύουν αντί να συσσωρεύουν προβλήματα.

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

"ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Π.ΜΩΥΣΗ ΤΟΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ"

Πνευματική διάλεξη με Θέμα: Ο π. Μωυσής ο αγιορείτης, το έργο του και η πρόσφορα του στην αγία μας Εκκλησία δόθηκε στο νησί της Σαλαμίνας, την Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014 στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού της Παναγίας στο κέντρο της Κούλουρης με ομιλητή τον Αρχιμανδρίτη π. Αχίλλιο Τσούτσουρα, Πρωτοσύγκελλο της Ι.Μ. Λαρίσης.

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Μετά τις απίστευτες ειδήσεις και σχόλια για «μετακομίσεις» εγγράφων και αντικειμένων στο Δήμο Σαλαμίνας αναγκάζει την νέα Δήμαρχο να στείλει στους εμπλεκόμενους εξώδικα για την προστασία της περιουσίας του Δήμου

Ενώπιον παντός αρμόδιου Δικαστηρίου και Αρχής
 
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ
 
Της Δημοτικής Συμβούλου και νεοεκλεγείσας Δημάρχου Σαλαμίνας
κας Ισιδώρας Νάννου, κατοίκου Σαλαμίνας, Μάνης 7.
 
ΠΡΟΣ
1)      Δήμαρχο Σαλαμίνας κ. Τσαβαρή Ιωάννη
2)      Πρώην Γ.Γραμματέα κα Ευαγγελία σύζ. Μ. Καραγιάννη
3)      Γραμματέα Γραφείου Δημάρχου κα Ευαγγελία Βογιατζάκη
4)      Αντιδήμαρχο Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών
κ. Καπετανάκη Γρηγόριο.
                              -------------------------

Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Η Εγκύκλιος για την τυπική εγκατάσταση των νέων Δημοτικών Αρχών

Πηγή: epoli.gr
Εγκύκλιο απέστειλε το Υπουργείο Εσωτερικών προς τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις της Χώρας, σχετικά με τη διαδικασία ορκωμοσίας των νέων μελών των Δημοτικών Αρχών, την εγκατάσταση αυτών, και την εκλογή μελών των Συλλογικών Οργάνων των Δήμων, για τη Δημοτική Περίοδο 1η Σεπτεμβρίου 2014 - 31η Αυγούστου 2019.
Η Εγκύκλιος ΕΔΩ

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στην Ορκωμοσία της Νέας Δημάρχου 24 Αυγούστου στις 11 το πρωΐ


Στα χέρια της δικαιοσύνης η διαχρονική και παράνομη υποβάθμιση του αρχαίου λιμένα Σαλαμίνας

Σαλαμίνα 5 Αυγούστου 2014
Άλλη μια πρωτοβουλία του απερχόμενου Δημάρχου Σαλαμίνας κ. Γιάννη Τσαβαρή, βρίσκεται σε εξέλιξη, αφού μετά το υπ’ αριθμ. 2490/17-12-2012 έγγραφο- καταγγελία, η εισαγγελία του Αρείου Πάγου έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες, προκειμένου να διερευνηθεί σε βάθος και διαχρονικά και φυσικά να αποδοθούν ευθύνες στους υπαίτιους της σημερινής απαράδεκτης κατάστασης που επικρατεί στον ιστορικό χώρο του αρχαίου λιμένα Σαλαμίνας.
Ήδη έχουν ζητηθεί από τη δικαιοσύνη και έχουν κατατεθεί σε αυτήν οι θέσεις των εμπλεκομένων δημοσίων υπηρεσιών, της Ο.Λ.Π Α.Ε. αλλά και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον ιστορικό χώρο.

Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Απίστευτο αλισβερίσι στην χάρη της, χοντρή κονόμα στο όνομα της Παναγίας της Φανερωμένης;

Κάποιοι απίστευτοι τύποι από το πουθενά χωρίς καμιά νομική και ουσιαστική κάλυψη λυμαίνονται εδώ και χρόνια το πανηγύρι στην χάρη Της χωρίς να αποδίδουν λογαριασμό σε κανέναν.............
Αλήθεια υπάρχει έλεγχος αδειών από το οικείο ΑΤ Σαλαμίνας;