Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Ενημέρωση για απόπειρα απάτης επαγγελματιών

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων απέστειλε επιστολή στους Επαγγελματικούς Συλλόγους της Π.Ε. Νήσων, τους δήμους και τα αστυνομικά τμήματα της χωρικής τους αρμοδιότητας με κοινοποίηση στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πειραιά, κατόπιν τηλεφωνικών καταγγελιών από ιδιοκτήτες επιχειρήσεων τροφίμων διαφόρων περιοχών όπως από Σαλαμίνα, Αίγινα, Γαλατά, Ύδρα και Πόρο, αναφορικά με απόπειρα απάτης τους από δήθεν υπάλληλο του Υγειονομικού με το επώνυμο «Γαλανός».
Στην ενημερωτική επιστολή που υπογράφει ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, το τμήμα Υγειονομικού & Περιβαλλοντικού Ελέγχου εφιστά την προσοχή στους Επαγγελματικούς συλλόγους και τους πληροφορεί ότι :

Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Εκπόνηση και χρηματοδότηση της Μελέτης «Κατασκευή δικτύων αποχέτευσης ακαθάρτων στους οικισμούς Αμπελάκια και Σελήνια»

Επειδή τις τελευταίες ημέρες έγινα δέκτης ερωτήσεων για το ανωτέρω θέμα και επειδή πιστεύω ότι δεν πρέπει να αφήνουμε έδαφος για την δημιουργία ψευδών εντυπώσεων σε όλους αυτούς που το επιδιώκουν, γι’ αυτό καταθέτω προς ενημέρωση των δημοτών και κατοίκων του νησιού, τα κατωτέρω έγγραφα προς άρση κάθε αμφισβήτησης:
1.   Το υπ’ αριθμ. πρωτοκόλλου 1477/30-1-2013 έγγραφο της Ε.ΥΔ.Α.Π.  Α.Ε. προς την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης. (βλέπε σχετικό ΕΔΩ)
2.   Την υπ’ αριθμ. 17283 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε., το οποίο στις 30 Μαΐου 2011 ενέκρινε την οριστική μελέτη του έργου προϋπολογισμού 23.200.000 € με τιμές Γ΄ τριμήνου 2007 χωρίς Γ.Ε. , Ο.Ε., απρόβλεπτα και Φ.Π.Α. (βλέπε σχετικό ΕΔΩ)

Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Πριν καν κλείσουν τον πρώτο χρόνο "διακυβέρνησης" άρχισαν τα όργανα… παραιτήσεις διαγραφές απειλές… μαύρα σύννεφα συγκεντρώνονται στην πλειοψηφία

Αναδημοσίευση από το Salamis News
Το σημερινό προσυμβούλιο είχε αρνητικές εξελίξεις. Τελικά στην πλειοψηφούσα παράταξη του δήμου μας τα πράγματα εξελίσσονται εκτός ελέγχου.
Ήδη η δήμαρχος μετά από σύντομο διαπληκτισμό με την δημοτική σύμβουλο κα Τασούλα ΜΑΚΡΗ-ΤΟΠΟΥΖΟΓΛΟΥ την απείλησε με διαγραφή, επίσης και ο αντιδήμαρχος κ. ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ υπέβαλε την παραίτηση του μετά απ’ όλα αυτά τα γεγονότα, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και θα επανέλθουμε.