Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Βαριά τραυματισμένη βγήκε μόνο η σοβαρότητα, από το προχθεσινό κακό θέατρο στο Δημοτικό Συμβούλιο της 23ης Σεπτεμβρίου

Όταν ο Αλέξης Τσίπρας παραμονές των Δημοτικών Εκλογών του 2014 είχε μιλήσει περί βλαχοδήμαρχων και ότι έπρεπε να σαρωθούν στις εκλογές, είχε σηκώσει θύελλα αντιδράσεων και δικαιολογημένα. Εμείς στην Κούλουρη ένα χρόνο μετά δυστυχώς τον δικαιώσαμε για αυτούς τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς.
Παρακολουθώντας το προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο τα είδα όλα !!!!!
Είδα μια Δήμαρχο πάνω στην έδρα μια να τσιρίζει, μια να μυξοκλαίει έχοντας πάντα ένα χαρακτηριστικό τρέμουλο στην φωνή της.
Είδα μια Δήμαρχο σε ένα παραλήρημα χωρίς ουσία, με  ξύλινο λόγο με απρόβλεπτη συνέχεια. Δεν ήξερα αν θα έβαζε τα κλάματα ή τα ουρλιαχτά.

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ ΚΥΡΙΑΚΗ 13/9 στις 10:00 π.μ. στον κόλπο Βουρκαρίου

Μετά την ακύρωση των διασυλλογικών αγώνων στην Χαλκίδα, την Γυάλα και του 3ου αγώνα της σειράς Kayak Greece, στην Θεσσαλονίκη, ο Διασυλλογικός αγώνας Κανόε - Καγιακ Σπριντ του Γυμναστικού Ναυτικού Ομίλου "ΣΑΛΑΜΙΝΑ", που θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 13/9 στις 10:00 π.μ. στον κόλπο Βουρκαρίου, αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κόσμου του αθλήματος - και όχι μόνο - και να αποτελέσει ευκαιρία για τους αθλητές/τριες και τους ομίλους από όλη την Ελλάδα να ανασυγκροτηθούν και να δουν τις επιδόσεις τους μετά τις καλοκαιρινές διακοπές!
Φέτος είμαστε ιδιαίτερα συγκινημένοι που αυτοί αγώνες γίνονται στην μνήμη του αδικοχαμένου Σαλαμίνιου αθλητή Δημήτρη Παπανικολάου, λόγω των 10χρόνων από εκείνη την μοιραία μέρα! 
Ο Δημήτρης Παπανικολάου έβαλε τη δική του σφραγίδα στο ελληνικό κάνοε-καγιάκ. Γεννήθηκε στη Σαλαμίνα στις 2 Οκτωβρίου του 1976 και ξεκίνησε το καγιάκ στον Ν.Α.Ο.Σ. και στη συνέχεια μεταπήδησε στο Γυμναστικό Ναυτικό  Όμιλο "Σαλαμίνας" (Γ.Ν.Ο.Σ.). 
Στις αγωνιστικές του επιτυχίες συμπεριλαμβάνονται αρκετοί πανελλήνιοι τίτλοι, ενώ στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Πόζναν το 2004 κατέλαβε την 8η θέση στο διπλό καγιάκ 200μ. Έχασε τη μάχη με το θάνατο την 25η Ιανουαρίου 2005.
Οι συμμετέχοντες όμιλοι θα είναι 13, οι εξής: