Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Η εταιρία Αστρονομίας & Διαστήματος "παράρτημα Σαλαμίνας" σας εύχεται Καλό Πάσχα - Καλή Ανάσταση


Σύλληψη Ολλανδής δημοσιογράφου για “προσβολή” του σουλτάνου Ερντογάν!!

Αναδημοσίευση από το Analystsforchange
Πάσα ομοιότητα με πρόσωπα και πράγματα είναι εντελώς συμπτωματική, άλλωστε εμείς εδώ δεν έχουμε σουλτάνο, μόνο κάτι βρωμομπλόκερ που του χαλάν την σούπα
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
Με την σύλληψη Ολλανδής δημοσιογράφου απαντά ο Ερντογάν στην αποκάλυψη περί δημιουργίας δικτύου παρακολούθησης για όσους τον «προσβάλουν» στην Ολλανδία.
Η Ολλανδή δημοσιογράφος συνελήφθη στο Κουσάντασι διότι μέσω του Twitter «πρόσβαλε» το σεπτό πρόσωπο του Τούρκου σουλτάνου.
Η δημοσιογράφος Έμπρου Ούμαρ συνελήφθη όταν ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό μια περικοπή άρθρου της για την ολλανδική εφημερίδα Μετρό, που ασκούσε κριτική στον Ερντογάν.

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Πρόσληψη προσωπικού για την κάλυψη εποχικών αναγκών των ανταποδοτικών υπηρεσιών του Δήμου Σαλαμίνας, 8/μηνης διάρκειαςΟΧΙ νύχτα οι προσλήψεις του Δήμου

ΟΧΙ νύχτα οι προσλήψεις του Δήμου
Δημοσιεύουμε σήμερα την σχετική είδηση που πρέπει να γνωρίζουν ΟΛΟΙ οι ενδιαφερόμενοι Σαλαμίνιοι για να ανακόψουμε τις νομιμοφανείς ”ορέξεις” της δημοτικής εξουσίας και να μην επαναληφθεί το φαινόμενο του Δ.Λ.Τ. Σαλαμίνας που δημοσίευσε την προκήρυξη σε εφημερίδα του Πειραιά για να μην την διαβάσουν οι ενδιαφερόμενοι Σαλαμίνιοι.
Τώρα λοιπόν που ο προϋπολογισμός του Δήμου επιτέλους εγκρίθηκε, ανοίγει ο δρόμος της προκήρυξης που ίσως βγει νύχτα.
Γι’ αυτό λοιπόν, προλάβετε έγκαιρα ενδιαφερθείτε όσοι είσαστε άνεργοι να καταθέσετε τα χαρτιά σας άμεσα με την προκήρυξη
Με την ΑΔΑ: 75ΣΛΩ1Ε-ΤΡΥ (βλέπε αναλυτικά ΕΔΩ) έχει ήδη εγκριθεί από το δημοτικό συμβούλιο ΟΜΟΦΩΝΑ:

Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Σκληρό καθήκον να αποχαιρετάς ένα καλό φίλο που τόσο απρόοπτα έφυγε από κοντά μας, καλό σου ταξίδι καλέ μου φίλε Γιώργο Αδαμόπουλε

Αναδημοσίευση από, SALAMIS NEWS
Πριν λίγους μήνες γλύτωσε από βέβαιο θάνατο σε τροχαίο που ‘χε λίγο πριν το σπίτι του τρέχοντας να προφτάσει ”υποχρεώσεις” του που απέρρεαν από τον υπεύθυνο χαρακτήρα του που σαν εθελοντής προσέφερε τις υπηρεσίες του στην δευτεροβάθμια του δήμου Σαλαμίνας.
Πικραμένος ανέρρωνε από το ατύχημα του με συντροφιά την οικογένεια του και δυο τρεις καλούς φίλους. Φαίνεται όμως πως τελικά η καρδιά του δεν άντεξε τις πικρίες από κάποιους φίλους και συναγωνιστές και σήμερα το πρωΐ τον πρόδωσε κι αυτή.

Φίλε Γιώργο καλό σου ταξίδι, αν μη τι άλλο έφυγες πλήρης εμπειριών που θα σε συντροφεύουν στο άγνωστο ταξίδι σου, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει, θα ζεις στην μνήμη μας.

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Σαλαμίνας της Νέας Δημοκρατίας κατά τις χθεσινές κομματικές αρχαιρεσίες

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Σαλαμίνας της Νέας Δημοκρατίας εψήφισαν 322, πρόεδρος: Νίκος Ελευθεριάνος 211 σταυρούς έναντι 97 σταυρών του έτερου συνυποψήφιου Γιάννη Δόση, ο οποίος δεν εκλέγεται.
Ως μέλη του Δ.Σ. εξελέγησαν κατά σειρά επιτυχίας:
1.      Παναγιώτης Νούλας
2.      Γεωργία (Γώγα) Δρυγούτη
3.      Χαράλαμπος Δρίβας
4.      Γιώργος Ελευθεριάνος
5.      Γιώργος Κρουστάλης
6.      Πέτρος Μερκούρης
7.      Κωνσταντίνος Μπουρδάκος
8.      Σταματίνα Μαυρουειδή
9.      Ασημίνα Κεμπάπη
Μια νέα εποχή ξεκινά και στις ΔΗΜ.Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, ευχαριστούμε θερμά όλους τους φίλους και μέλη του κόμματος που έδωσαν το αγωνιστικό παρόν, δεν θα υπάρξουν χαμένοι κερδισμένοι, πρωτίστως είμαστε συναγωνιστές Νεοδημοκράτες και θα δώσουμε τον καλό αγώνα όλοι για το καλό του τόπου και του κόμματος, όποτε και όπου μας ζητηθεί.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Σαλαμίνας
Νίκος Ελευθεριάνος

210 46 74 061

Ευχαριστήριο Νίκου Ελευθεριάνου για την επανεκλογή του

Αγαπητοί φίλοι Νεοδημοκράτες και Νέοδημοκράτισσες.
Θέλω σήμερα να σας ευχαριστήσω όλους μέσα από την καρδιά μου για την επανεκλογή μου στην θέση του προέδρου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Σαλαμίνας του κόμματός μας.
Επίσης να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συνεργάτες μου που όλη αυτή την περίοδο στήριξαν την νέα μου προσπάθεια αλλά και τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής που έδωσαν πραγματικά σήμερα τον καλύτερο τους εαυτό για την επιτυχή διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών.
Αύριο πια το πρωί θα σας ενημερώσουμε για τα τελικά αποτελέσματα και το ποιοι εκλέγονται.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Σαλαμίνας
Νίκος Ελευθεριάνος

210 46 74 061