Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Πολύ σκεπτικισμός για την ομαλή πορεία της πλειοψηφίας, ο «αναβρασμός» ξεκίνησε από το πρώτο εξάμηνο, τυχαίο;;; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ

Αναδημοσίευση από το SALAMIS-NEWS
Είναι αλήθεια πως οι διαρκείς προστριβές στην δημαρχιακή πλειοψηφία είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο μετά την αδυναμία του ίδιου του αρχηγού της να κρατήσει τις ισορροπίες.
 
Βλέπεις ιστορικά στελέχη του συνδυασμού, να αποχωρούν ή ακόμη και να διαγράφονται με περίσσιο θράσος, κάποιοι άλλοι να ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους κι αυτός απλός θεατής μιας σκληρής πραγματικότητας ανήμπορος να κρατήσει το τιμόνι στο καράβι της «Πρωτοβουλίας» σε σταθερή πορεία.
 
Αλήθεια πόσο έτοιμος ήταν να αναλάβει αρχηγικά καθήκοντα και να γίνει δήμαρχος; Άλλο να φουσκώνεις με υποσχέσεις τους πάντες γύρο σου κι άλλο αρχηγός με αποδοχή δεν είναι το ίδιο.
 
Αυτή η απαράδεκτη κατάσταση όσο και ή αγνωμοσύνη κι «αφιλία» του ατόμου, οδήγησε το ιστορικό στέλεχος (το πρώτο που στάθηκε στο πλευρό του), τον άνθρωπο που τον έβαλε στην κοινωνία της Κούλουρης, τον κουμπάρο του σε έκρηξη οργής όπου οι φωνές του ακούστηκαν μέχρι την είσοδο.
Η αγανάκτηση και η οργή του δικαιολογημένη μια και προσπάθησε να τον ακυρώσει ως άνθρωπο και ως εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο ο ίδιος ο «αρχηγός», ο κουμπάρος του συνεπικουρούμενος του αντιδημάρχου διοικητικών και οικονομικών υποθέσεων.
 
Δεν γνωρίζουμε την τελική πορεία αυτής της υπόθεσης, το μόνο που μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητας πως αυτή η υπόθεση θα χει συνέχεια ήταν απλά η κορυφή του παγόβουνου που «μετακινείτε» από τον Μάϊο και μετά μέσα στο δημαρχιακό μέγαρο.
 
Όταν μέσα στην φουρτούνα την «λαγουδέρα» σου δεν την κρατούν στιβαρά χέρια και δίνεις δώθε κείθε αναμενόμενα τα αποτελέσματα.
 
Ο Θεός ας ευλογεί την Σαλαμίνα, από πανηγύρια χορτάσαμε γιατί για τα πανηγύρια είναι ο άνθρωπος από δημοκρατική και σοβαρή διοίκηση πάσχουμε, τυχαίο; Δεν το νομίζω!!!!
 
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΝΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΡΕΜΑΤΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΝΟ ΜΟΥ!!!!!
ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΜΑΝΟ ΜΟΥ!!!!
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ (ΤΗΛ) ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΑΝΟ ΜΟΥ!!!!