Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

“Δραστηριότητες” του δήμου Σαλαμίνας!!! Επαφές με Fuchtel (σιγά μη του γλύτωνε) και με τον ΓΓ τουρισμού αλλά και χορωδία ΚΑΠΗ, τρία σ’ ένα


Συνάντηση Δημάρχου και με τον Fuchtel (Φούχτελ)
Συνάντηση και με τον Fuchtel επεδίωξε ο δήμαρχος, προβλέπω να ρέει άφθονο το χρήμα στην Σαλαμίνα τώρα που θα ‘χουμε την στήριξη του κ Fuchtel.
Δεν θα ανέβουν τα δημοτικά τέλη, δεν θα ξεπουλήσουμε το δίκτυο ύδρευσης, (όπως ετοιμάζονταν κάποτε οι κακοί δήμαρχοι και τους φρενάρισε ο καλός) δεν θα φεύγουν τα χαλίκια απ’ το νησί ώστε να φέρνουμε μετά από Λάρισα (το θυμάσαι σύντροφε;) η δε Τούρλα θα πρασινίσει με εισαγόμενους Γερμανικούς Κέδρους και Βελανιδιές και πράσινα άλογα

Συνάντηση Δημάρχου και με τον Γ.Γ. τουρισμού κ Αναστάσιο Λϊάσκο
Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Τουρισμού κ. Αναστάσιο Λιάσκο είχε ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Γιάννης Τσαβαρής την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου.
Μετά την συνάντηση του με τον κ Fuchtel, αναμενόμενη ήταν και η συνάντηση με τον ΓΓ τουρισμού. Έπρεπε να προγραμματίσουν τις ορδές των τουριστών που θα προσέρχονται στο νησί με πούλμαν και καράβια για να δουν το θαύμα της καταπράσινης Τούρλας και το μοναδικού κάλους τοπίου πέριξ του Τύμβου.
Ειδικές δέστρες για κρουαζιερόπλοια στην Τούρλα ώστε να δένουν εκεί για να αποθανατίζουν οι τουρίστες την καταπράσινη Τούρλα με τα πράσινα άλογα κι όπως χαρακτηριστικά λέει κι ο ίδιος στο ΔΤ του, «…καθώς και τους λόγους που καθιστούν την Σαλαμίνα ιδανικό τουριστικό προορισμό για τον επισκέπτη… Ο Γενικός Γραμματέας Τουρισμού κ. Λιάσκος άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρoν τις προτάσεις του Δημάρχου Σαλαμίνας κ. Γιάννη Τσαβαρή οι όποιες όπως ανέφερε κινούνται στο ίδιο πνεύμα με τις δικές του θέσεις και συμφωνήθηκε στο προσεχές διάστημα να υπάρξει μια κοινή προσπάθεια για την υλοποίησή τους.»

Δεν θα μείνουμε όμως στον κ Fuchtel, η Σαλαμίνα φτιάχνει και χορωδία στα ΚΑΠΗ
Ο δήμος σας ενημερώνει ότι άρχισε η λειτουργία της χορωδία ΚΑ.ΠΗ για την περίοδο 2012-2013 και τα μαθήματα γίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη 6-8μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σαλαμίνας.
Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο της χορωδίας, το μαέστρο κ. Αναστάσιο Αναστασόπουλο στο τηλ. 6978195438 ή στα κατά τόπους ΚΑ.ΠΗ
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: