Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Το πρώτο γκάλοπ για τις δημοτικές στο νησί από την εφημερίδα “H Φωνή της Αλήθειας” του Πειραιά;

Η εφημερίδα H Φωνή της Αλήθειας” θα δημοσιεύσει γκάλοπ που θα συζητηθεί πολύ. Τρίτος και καταϊδρωμένος φέρεται ο νυν δήμαρχος κ. Γιάννης Τσαβαρής, μια θλιβερή παρένθεση στην πολιτική ιστορία αυτού του τόπου? Είναι η ίδια εφημερίδα που είχε προβλέψει στις προηγούμενες εκλογές την επιτυχία και άνοδο του.
Η εφημερίδα θα κυκλοφορήσει στις 18 Αυγούστου και θα εμφανίζει σε πρώτη / δεύτερη θέση την Ρούλα Νάννου και τον Μάριο Τραυλό και με διαφορά 6 μονάδων από τον δεύτερο στην 3η θέση τον σημερινό δήμαρχο! Ακολουθεί πολύ κοντά ο π. δήμαρχος κ Σπύρος Σοφράς. Σαφώς αναστρέψιμα τα όποια αποτελέσματα μια κι έχουμε ακόμα 10 μήνες μπροστά μας.
Θα ‘χει ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως, να δούμε το επόμενο φύλλο της εφημερίδας και να βγάλουμε και τα δικά μας συμπεράσματα.
Η πλήρη αναφορά στο κείμενο του εκδότη ΕΔΩ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΗΤΣΟ ΠΟΥ ΞΟΔΕΨΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 300 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΗ
ΡΕ ΟΥΣΤ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΤΑ ΤΑΛΑΡΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΕΤΡΟΔΟΛΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ .ΠΑΝΤΩΣ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ : ΚΟΥΘΤΣΟΙ ΣΤΡΑΒΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΜΗΝΑ........................

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΟΙΞΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΡΕ ΜΗΤΣΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΑ ΔΟΝΤΙ? ΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΣΣΕΛΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΑΓΚΩΣΕΙΣ? ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ!! ΠΑΛΙ ΑΦΡΑΓΚΟ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο “Don Corleone” της Σαλαμίνας, κυρίαρχος του παιχνιδιού

Ο “Don Corleone” της Σαλαμίνας με προσωπική του επέμβασή αποφυλακίζει χτες από Α.Τ. Σαλαμίνας για λόγους υγείας τσιράκι του που συνελήφθη με προσημειωμένα χαρτονομίσματα για λάδωμα της πολεοδομίας και αντιποίηση αρχής.
Οι ευθύνες του αξιωματικού υπηρεσίας ως και του διοικητή του ΑΤ είναι τεράστιες.
Ο εισαγγελέας Πειραιά ενημερώθηκε;
Να είναι βέβαιος ο εισαγόμενος “Don Corleone” του νησιού μας, που για λογαριασμό του ενεργούσε το τσιράκι του, ο εισαγγελέας υπηρεσίας θα ενημερωθεί ΑΜΕΣΑ
Η ξευτίλα στο νησί μας έφτασε σε απίστευτα επίπεδα με τα νέα ήθη και μεθοδεύσεις νότιας Ιταλίας του αν δεν παρανομήσεις έργο δεν κάνεις.
Όμως η ευθύνη είναι η ανοχή μας και κυρίως η ανοχή όλων των συμβούλων του δήμου γιατί άλλοι σκύβουν το κεφάλι κι άλλοι είναι τις θεωρίας του ωχ αδερφισμού.

Ανώνυμος είπε...

Ως πότε θα γίνονται τροχαία δυστυχήματα, στη στροφή που βρίσκεται μετά τη διασταύρωση των λεωφόρων Φανερωμένης & Βασιλικών;

Χθές περί ώρας 11:40 μ.μ. συνέβη ένα ακόμα τροχαίο δυστύχημα στη στροφή της λεωφόρου Φανερωμένης όπου βρίσκεται το πρατήριο υγρών καυσίμων SHELL. Στο σημείο βρέθηκαν πυροσβεστικό όχημα και ασθενοφόρα.

Επιτέλους, κανείς δεν έχει αντιληφθεί ότι η διαρροή υδάτων από το δημοτικό δίκτυο ύδρευσης στο οδόστρωμα έχει σαν αποτέλεσμα την ολισθηρότητα επί της συγκεκριμένης στροφής;

Πόσα τροχαία δυστυχήματα πρέπει να γίνουν ακόμα, για να καταλάβουν οι υπεύθυνοι του Δήμου ότι θα πρέπει να επέμβουν στο δίκτυο, έτσι ώστε να σταματήσει η διαρροή υδάτων;

Παρακαλώ οποιονδήποτε υπεύθυνο είτε από το Τμήμα Τροχαίας Σαλαμίνας (που γνωρίζει για το χθεσινό τροχαίο δυστύχημα, αφού Τροχονόμοι βρέθηκαν στο σημείο αυτό ευθύς αμέσως μετά το δυστύχημα, αλλά και σήμερα περί ώρας 10:15 π.μ.), είτε από τον Δήμο Σαλαμίνας, να βρεθούν στο συγκεκριμένο σημείο μεταξύ των ωρών 11:00 μ.μ. – 07:00 π.μ. και θα διαπιστώσουν ότι υπάρχει διαρροή υδάτων στο οδόστρωμα από το δημοτικό δίκτυο ύδρευσης και συγκεκριμένα η διαρροή γίνεται ακριβώς δίπλα από την είσοδο/έξοδο του ακινήτου που πρόκειται να λειτουργήσει το SUPER MARKET ΚΑΝΑΚΗΣ και τα νερά τρέχουν προς το οδόστρωμα επί της στροφής, με αποτέλεσμα την μεγάλη ολισθηρότητα του οδοστρώματος. Γι' αυτό πολλοί οδηγοί χάνουν τον έλεγχο των οχημάτων τους στο συγκεκριμένο σημείο.

Ελπίζω να γίνουν άμεσα ενέργειες έτσι ώστε να σταματήσει η διαρροή υδάτων και δεν θα ήθελα να φανταστώ ένα δυστύχημα με δίτροχο όχημα στο συγκεκριμένο σημείο!