Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Ορκωμοσία με πολλά παρατράγουδα ανευθυνουπεύθυνης διοργάνωσης

Καλή αρχή κα Δήμαρχε και θα ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι να μπορούσαμε να σας πούμε πάντα τέτοια, μα δεν μας άφησαν κανένα περιθώριο οι στενοί συνεργάτες σας για παρόμοιες ευχές δεδομένου του «έλα να δεις και του κάτσε ν’ ακούσεις» της χθεσινής εκδήλωσης. Ελπίζω να μην είναι οι ίδιοι και στα «ΣΑΛΑΜΙΝΕΙΑ» σε λίγες μέρες, αν ναι, καλύτερα άστο δεν το ‘χουν το άθλημα τι να κάνουμε, άσχημο ξεκίνημα που ευχόμαστε να ήταν μια κακή στιγμή, το κακό μάτι που λέγανε οι γιαγιάδες μας.
Το να γίνονται λάθη είναι ανθρώπινο και φυσιολογικό, το να μην αναλαμβάνει κανείς τα λάθη του, είναι εξοργιστικό!
Σε κάθε περίπτωση ατενίζουμε το αύριο με αισιοδοξία και πολλές, πολλές ευχές σε σας και στους στενούς συνεργάτες σας που επωμιστήκατε τόσο βαρύ φορτίο. Ενημερώστε τους βέβαια ότι η διοίκηση δεν είναι χαβαλές, δεν είναι βόλτα στα μπαράκια κάθε βράδυ, δεν είναι να μην αφήνουμε εκδήλωση για εκδήλωση και φωτογραφίες για ανέβασμα στο ιντερνέτ, είναι σκληρός καθημερινός αγώνας σε μια απάνθρωπη καθημερινότητα που κάποιοι πρέπει να τρέχουν για να σας βγάλουν ασπροπρόσωπη και να επιλύουν αντί να συσσωρεύουν προβλήματα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αχ γιατί τα λες; δεν σε ακούει. απο τι έμαθα έβαλε κάποιους υπευθυνους- ανεύθυνος σε κάποιες θέσεις που θα διαπράξουν τραγικά λάθη. Μετά ο Τσαβαρής θα μας φαίνεται άγγελος εξ ουρανού. Λυπάμε είχα ακούσει ότι θα απαλλαγεί απο βαρίδια αλλά δυστυχώς. Ακούει άτομα που έχουν μοναδικό σκοπό την προβολή τους και όχι την συμμετοχή τους στα κοινά.Ας έχει στο πίσω μέρος του μυαλού της, ότιτην υπονομέυουν μόνο και μόνο με την παρουσία τους. Ο Τσαβαρής και η ληστοπαρέα του έφυγε, μήπως ήρθε όμως η παρέα με το "εγώ" Δήμαρχε πρόσεχε, αυτοί κάποια στιγμή θα σε ακυρώσουν για να προβληθούν.

Ανώνυμος είπε...

ήταν ένα κακόγουστο θέατρο που κάποιοι έστησαν ενάντια στην νέα δήμαρχο, βέβαια με έναν απερχόμενο Καπετανάκη διοικητικών υποθέσεων και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης δεν είχαμε απαιτήσεις,γιατί ξερουν την ηλίθιότητα του όμως την τελική ευθύνη θα ‘πρεπε να την είχε το γραφείο της νέας δημάρχου το οποίο προφανώς και απουσίασε αυτή την φορά γιατί είχε πάει κομμωτήριο.

Ανώνυμος είπε...

Ένα ακόμη- ίσως το τελευταίο σαμποτάζ από την σκυλοτσαβαρική φαμίλια. Κατα τα άλλα όμως ήταν μιά τελετή που δεν έχει ματαγίνει.
Κοσμοπλημμύρα, λαϊκό προσκύνημα.
Λίγα και μετρημένα λόγια ουσίας.
Σοβαρότητα και υπευθυνότητα.