Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Βαριά τραυματισμένη βγήκε μόνο η σοβαρότητα, από το προχθεσινό κακό θέατρο στο Δημοτικό Συμβούλιο της 23ης Σεπτεμβρίου

Όταν ο Αλέξης Τσίπρας παραμονές των Δημοτικών Εκλογών του 2014 είχε μιλήσει περί βλαχοδήμαρχων και ότι έπρεπε να σαρωθούν στις εκλογές, είχε σηκώσει θύελλα αντιδράσεων και δικαιολογημένα. Εμείς στην Κούλουρη ένα χρόνο μετά δυστυχώς τον δικαιώσαμε για αυτούς τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς.
Παρακολουθώντας το προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο τα είδα όλα !!!!!
Είδα μια Δήμαρχο πάνω στην έδρα μια να τσιρίζει, μια να μυξοκλαίει έχοντας πάντα ένα χαρακτηριστικό τρέμουλο στην φωνή της.
Είδα μια Δήμαρχο σε ένα παραλήρημα χωρίς ουσία, με  ξύλινο λόγο με απρόβλεπτη συνέχεια. Δεν ήξερα αν θα έβαζε τα κλάματα ή τα ουρλιαχτά.

Είδα μια Δήμαρχο να κατεβαίνει από την έδρα και να αποχωρεί από την αίθουσα  όταν μιλούσε ο επικεφαλής της μειοψηφίας.
Είδα μια Δήμαρχο να περιφέρεται στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, -στον βωμό της Δημοκρατίας για την Κούλουρη… υποτίθεται- και να κερνάει τους ημέτερους φοντάν σαν να ήταν στο σπίτι της, όταν και πάλι μιλούσε ο επικεφαλής της μειοψηφίας. Για να λέμε τα σύκα, σύκα κι εκείνος δεν έβαλε γλώσσα μέσα του. Λες και το έκανε επίτηδες για να την αναγκάζει να φεύγει από την αίθουσα.
Είδα μια Δήμαρχο, να ουρλιάζει «πάρτε τηλέφωνο στο σπίτι μου να φέρουν το πτυχίο !!!!» και ως διά μαγείας το πτυχίο εμφανίστηκε σε δευτερόλεπτα. Διπλωμένο στα τέσσερα και όχι «καδρωμένο» όπως συνηθίζεται και φυσικά όχι  ο γνωστός πάπυρος.
Την είδα να το επιδεικνύει σε όλους, ξεκινώντας την επίδειξη του διπλωμένου στα τέσσερα  πτυχίου, στον επικεφαλής της μειοψηφίας με οργή, θυμό, αυτοϊκανοποίηση σαν να του έτριβε στα μούτρα τον πολύπαθο και ανύπαρκτο προϋπολογισμό του 2015. Τόση ήταν η ικανοποίηση της. Λες κι έκανε μέγα κατόρθωμα. Οικονομολόγος ον, σαν να ισοσκέλισε τον προϋπολογισμό!!!
Αλήθεια τι πιο απλό, να στείλει το πτυχίο της στο διαδίκτυο με ένα σύντομο σχόλιο.
Αυτά και άλλα πολλά χαριτωμένα είδαν τα μάτια μου!!!
Τα αυτιά μου όμως ακούν άλλα !!!
Τα αυτιά μου ακούν ότι ο Δήμος έχει μπει ήδη στο πρόγραμμα εξυγίανσης και ότι η Δήμαρχος μας ετοιμάζει το γραφείο του διορισμένου από την Κυβέρνηση διοικητή του Δήμου!!!
Τα αυτιά μου ακούν ότι το δάνειο που θέλει να πάρει η Δήμαρχος μας για να εξοφλήσει τάχα μου τους φεσωμένους από τον Δήμο, έχει άλλους σκοπούς.
Τα αυτιά μου ακούν, ότι ήδη έχει γίνει εταιρία για την ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας. Αλήθεια από ποιους και με ποιους σκοπούς;
Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κανέναν από τους δύο άλλους άπειρους με τα δημοτικά επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων, ο κοντός με ή χωρίς γραβάτα, που αποδεδειγμένα είναι πολύ μεγάλη γάτα, τι κάνει;
Γιατί δεν την ξεμπροστιάζει; Οι ατέρμονες τοποθετήσεις στα Συμβούλια δεν αρκούν. Πρέπει να ειπωθούν όλα έξω από τα δόντια.

Το πολύ άμεσο μέλλον θα δείξει αν η Δήμαρχος μας είναι Δήμαρχος ή θα επιβεβαιωθεί ο Αλέξης Τσίπρας όταν έλεγε ότι οι βλαχοδήμαρχοι έπρεπε να σαρωθούν στις τελευταίες Δημοτικές εκλογές.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην Σαλαμίνα, αυτό της κινητής τηλεφωνίας “WIND”, παρά την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Σαλαμίνας, μπαίνει στο ψυγείο με ευθύνη Δημάρχου και Κορρού που το έφερε τότε στο προσκήνιο. Μιχαλάκη κι αυτό γαργάρα; Έτσι «δημοκρατικά» θα πορευτείς;
• Τι άνομες δεύτερες σκέψεις έγιναν κύριοι;
• Τι συνδιαλλαγή έγινε ή καλύτερα είναι σε εξέλιξη και με ποιους;
• Τι και ποιοι θέλουν να αποφύγουν και να κρύψουν;
• Ποιες οι σκοπιμότητες κα Δήμαρχε;
Κυρία δήμαρχε γνωρίζεται πως αυτό και μόνον από μόνον του αποτελεί παράβαση καθήκοντος και διώκεται ποινικά;
Πόσους μήνες τώρα πήρε το ΔΣ Ομόφωνη απόφαση που εσείς γράψατε στα όμορφα γοβάκια σας μαντάμ;
Ο παραθεσμικός Δήμαρχος καλός γνώστης και των νομικών θεμάτων δεν σας ενημέρωσε για τους κινδύνους που διατρέχετε;
Ε ρε γλέντια που θα χουμε σε λίγο, θα γελάν και οι παλαμίδες στο Βουρκάρη

Ανώνυμος είπε...

Όπως διαδίδεται από την οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Σαλαμίνας η Δήμαρχος – καρικατούρα είχε σύσκεψη σήμερα με τις Βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ της Β’ Πειραιά Καρακώστα και Κασιμάτη κεκλεισμένων των θυρών παρουσία βεβαίως του «μέγιστου» Δραγουμάνοβιτς. Έριξε λένε ως συνήθως την κλάψα της γι αυτόν τον έρημο τον προϋπολογισμό, για το δάνειο που ξέρει ότι δεν πρόκειται να της δοθεί, αλλά όμως σήμερα πρωτοτύπησε. Δεν της έφταιγε ο Τσάβες για την συμφορά που την έχει βρει. Της έφταιγε ο Κώστας Ζαφειρίου, ο Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών. Αυτός που έχει υπογράψει την ένταξη του Δήμου στο πρόγραμμα εξυγίανσης, που όταν το ανέφερε ο Βασιλικής στο προηγ. Συμβούλιο που είχαν προκαλέσει οι 11 τον διέψευσε και φώναζε ότι δεν ξέρει τίποτα.
Γιατί κυρά μου ταλαιπωρείς τους συνεργάτες σου, τους Δημοτικούς Συμβούλους, τους Δημοτικούς Υπαλλήλους και κυρίως εμάς τους πολίτες της Σαλαμίνας;
Γιατί δεν πας σπίτι σου να φτιάξεις τις σπανακόπιτες σου που λένε ότι τις φτιάχνεις ωραίες, να πλέξεις τα σεμεδάκια σου; Πρέπει ντε και καλά να τα πλέκεις στο γραφείο Δημάρχου; Τι βίτσιο είναι αυτό κυρά μου;
Προχτές μας έδειχνες εκείνο το κωλόχ@@@@ και φούσκωνες σαν γαλοπούλα όλο καμάρι. Είναι δεν είναι γνήσιο καθόλου δεν με ενδιαφέρει. Έχω όμως μια απορία. Η μόνη αλήθεια είναι ότι έχεις περάσει στο Τμήμα Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών της Νομικής Σχολής. Άσχετα αν έχεις πάρει πτυχίο ή όχι κάτι έπρεπε να έχεις μάθει. Από Οικονομικά δεν έμαθες τίποτα γιατί αν είχες έστω και τις στοιχειώδεις οικονομικές γνώσεις έναν προϋπολογισμό τσάτρα πάτρα θα τον ισοσκέλιζες.
Ούτε από Πολιτικές Επιστήμες έμαθες τίποτα; Τι στα κομμάτια έκανες τόσα χρόνια; Μάρκος πήγαινες Μάρκος γύριζες;
Ο Τσάβες αν και ΤΕΙτζής –όπως τον αποκαλείς εσύ και το συνάφι σου- Μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος σου παραδίδει συνεχώς μαθήματα Οικονομικής και Δημοσιονομικής Πολιτικής. Τώρα τι θέλεις να σου παραδίδει και μαθήματα Πολιτικών Επιστημών; Αφού είσαι ανεπίδεκτη μαθήσεως.
Τον Πρωθυπουργό δεν τον άκουσες σήμερα τι είπε; Τήρηση της νομιμότητας, σκληρή δουλειά χωρίς ιδιοτέλειες αλλά με συλλογικότητα. Γιατί κλαίς λοιπόν στις Βουλευτίνες του για να σε λυπηθούν;
Πράξε όπως έπραττε ο Τσάβες αλλιώς παράτα τα.
Σε βαρεθήκαμε και σε σιχαθήκαμε γαμώ το κέρατο μου.