Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Ότι νόμιμο… δεν είναι απαραίτητα και ηθικό κ Λένη πρόεδρε του Δ.Λ.Τ. Σαλαμίνας!

Αναδημοσίευση από το, Salamis News
Πως και γιατί έγινε πρόσληψη υπαλλήλου γενικών καθηκόντων με 8μηνη σύμβαση στο Δ.Λ.Τ.Σ. και μάλιστα εργαζόμενου που διαμένει εκτός Σαλαμίνας; Χάθηκαν κ Λένη οι ντόπιοι άνεργοι; Ή μήπως με την κοινωνική σας πολιτική εξαφανίσατε και την ανεργία στο νησί ώστε να σας συγχαρούμε!
Όπως πληροφορούμεθα δημοσιεύσατε σε δυο εφημερίδες του Πειραιά (Κοινωνική και Δημότης) την προκήρυξη και σε καμιά εφημερίδα της Σαλαμίνας (φαίνεται πως οι Σαλαμινιώτικες εφημερίδες δεν σας είναι αρεστές για τους δικούς σας λόγους, αυτοί να το δούνε, τα ακούς Μιχάλη μου)!
Που και πως θα το μάθαιναν οι δικοί μας άνεργοι κ Λένη, πρόεδρε του Δ.Λ.Τ. Σαλαμίνας;
Είναι οικογενειακή σας υπόθεση η διοίκηση του Δ.Λ.Τ. Σαλαμίνας;
Αν κι έχετε στα χέρια σας το άμεσο και καλύτερο –και δωρεάν- μέσον ενημέρωσης τα blogs της Σαλαμίνας! Τα σνομπάρετε επιδεκτικά όπως κι αυτά θα σας σνομπάρουν όταν θα ‘ρθει η ώρα κ πρόεδρε.
Από σας, ανέμενε η Κούλουρη μια άλλη αντιμετώπιση στην δημόσια διοίκηση και διαψεύσατε τις προσδοκίες μας.

Το ανακοινώσατε τουλάχιστον κ Λένη, πρόεδρε του Δ.Λ.Τ. Σαλαμίνας στο δημοτικό συμβούλιο ώστε να ενημερωθούν τουλάχιστον οι δημοτικοί σύμβουλοι; Μας ενημερώνουν οι δικοί σας σύμβουλοι πως ΟΧΙ, τουλάχιστον διαψεύστε τους.
Το ανακοινώσατε έστω κ πρόεδρε στο δικό σας συμβούλιο του Δ.Λ.Τ. Σαλαμίνας; Κι από ‘κει εμείς πήραμε αρνητική απάντηση κ Λένη, μπράβο δική σας η μπάλα δικό σας το γήπεδο παίξτε λοιπόν όπως θέλετε.

Τέλος να σας επαναλάβουμε την πικρία όλων των ανέργων της Σαλαμίνας και να σας υπενθυμίσουμε γι’ άλλη μια φορά, ότι είναι –αν είναι- νόμιμο δεν είναι απαραίτητα και ηθικό κ Λένη και το fb είναι για να παίζετε με τους προσωπικούς σας φίλους κι όχι να παίζετε με την δημόσια διοίκηση

Δεν υπάρχουν σχόλια: