Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Μαζί τα φάγαμε…..


Είναι αλήθεια πιο πετυχημένο ενσταντανέ δεν θα μπορούσαν να έχουν τα δυο δυναμικά στελέχη του κ. δημάρχου που χουν πάρει κυριολεκτικά στις πλάτες τους την δυναμική στήριξη του αρχηγού και μάλιστα με επιτυχία όπως λένε οι κακές οι γλώσσες. Η εμπειρία τους άλλωστε είναι δεδομένη, μια συνεργασία που τους προσεχείς μήνες θα συζητηθεί τα μάλα (για να θυμηθούμε και τον τηλεοπτικό Πόποτα) στο νησί μας.
Έτσι, μας λένε με φωτογραφικό ντοκουμέντο, το “μαζί τα φάγαμε” τα μεζεδάκια στην δεξίωση των ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ 2011, βεβαίως υπό το άγρυπνο βλέμμα του αρχηγού βλέπε στο βάθος της φωτογραφίας με το κινητό στα χέρια.
Φαίνεται πως η ΝΔ του Σαμαρά και το ΔΗΣΥ της Μπακογιάννη, ανέλαβαν την στήριξη του συνδυασμού του δημάρχου μας κ. Τσαβαρή στις επόμενες δημοτικές εκλογές.
Κι απ’ ότι μαθαίνουμε, η εκπληκτική επικοινωνιακή ευχέρεια του πανταχού παρών αντιδημάρχου κ. Καπετανάκη που δίνει μάχες στα διοικητικά όσο και στα οικονομικά του καθήκοντα με μεγάλη επιτυχία, φαίνεται ότι εκτιμήθηκε δεόντως και από την Μπακογιάννη κι έτσι του έκανε την πρόταση να κατέβει και υποψήφιος βουλευτής στην Β’ Πειραιά.
Καλή επιτυχία κ. Καπετανάκη, κι απ’ ότι μαθαίνουμε θα έχετε ντε φάκτο μη σου πω και ντε γιούρε την στήριξη του υπαλληλικού προσωπικού του δήμου εκφράζοντας έτσι τον βαθύ του σεβασμό στο πρόσωπό σας για την άψογη συνεργασία σας.
Όσο αφορά το νέο και δυναμικό στέλεχος του κ. δημάρχου, τον κ. Πλατζούκα μαθαίνουμε ότι ανέλαβε εργολαβικά την ιντερνετική προπαγάνδα του νέου αρχηγού, θα είναι επίσης και στις επόμενες δημοτικές εκλογές κάτι σαν τον νέο “Μιχάλης Κακογιάννης” στο στήσιμο και στην σκηνοθετική προβολή του συνδυασμού, γιατί όχι;
Γνώσεις και φόντα επί του προκειμένου έχει, την προσωπική επαφή με τον Σαμαρά την έχει, υποχρεώσεις ο κ. δήμαρχος του έχει, την προσωπική του υπέρβαση την έκανε, χάλασε την σχέση του με τον Όμηρο κέρδισε όμως στην επαφή με τον Νίκο και εντός ολίγου μας ετοιμάζει εκπλήξεις, όσο έκπληξη μπορεί να είναι ένα διαβασμένο βιβλίο.
Καλή επιτυχία και σε σας κ. Πλατζούκα.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ενσταντανέ είναι κουμπάρε διόρθωσε το
γιατί θα μας παρεξηγήσουν οι μουτσούνες της φωτογραφίας

ληγορη αγόρασες σκύλο ;να του κάνεις τα εμβόλια γιατί θα πιάσεις μορβα

Ανώνυμος είπε...

k diaxirista BRAVO, egrapses. EKSYPNO

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε ρε μάγκα με τις OFFSHORE στην Κύπρο και τη κυπριακή υπηκοότητα; Θα σε καθαρίσει ο Σάντος ή ο Λάμπρος;

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε ρε μάγκα με τις OFFSHORE στην Κύπρο και τη κυπριακή υπηκοότητα; Θα σε καθαρίσει ο Σάντος ή ο Λάμπρος;

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΥ; ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΚΔΙΔΕΙ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΠΛΑΣΤΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ; ΕΣΥ MAIK ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ. Ο ΜΑΙΚ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ; ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΑΣ ΣΥΧΝΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ.
ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΟΠΟΤΑΣ ΕΙΝΑΙ; ΤΑΞΙΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ , ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΑΓΩΓΟΣ ΞΕΡΟΥΜΕ Η ΤΣΑΤΣΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΚΟΛΟΒΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ.