Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

τα στερνά τιμούν τα πρώτα Βαγγέλη μας


Είναι πολλά τα λεφτά Βαγγέλη μου κι έχεις την πλήρη κατανόηση μας. Όταν από το πρωΐ μας ήλθε η πληροφορία για την «έντιμη και παλληκαρήσια» παραίτηση σου κρατήσαμε μικρό καλάθι παρά το γεγονός που σ’ ακούσαμε με τα αυτιά μας στο καφενείο του «Ζαχαρία» να ωρύεσαι και να στέλνεις το ανάθεμα σ’ όσους δεν σε στήριξαν.
Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις δικαιωθήκαμε και γι’ αυτό τον λόγο δεν μπήκαμε στον κόπο απ’ το πρωϊ να ανεβάσουμε την «είδηση» κι ακόμα όταν μας έψεγαν οι φίλοι μας. Απεδείχθης τελικώς κατώτερος των περιστάσεων. Τσάμπα μάγκας όπως ήδη σε γράφουν σε σχόλια οι προδομένοι τέως ψηφοφόροι σου.
Μπορεί να μην σε ψήφισα ποτέ, πίστευα όμως πως επειδή τα στερνά τιμούν τα πρώτα θα τολμούσες, φευ τελικά και συ οσφυοκάμπτης στον μεγάλο αρχηγό, θα σας ξεφτιλίζει έναν, έναν και δεν θασαστε για κόσμο μέχρι τις επόμενες εκλογές κι έτσι, θα πάει για καινούργια κι άντε γεια σας.
Καληνύχτα Σαλαμίνα

ΔΙΑΨΕΥΣΗ
Διαψεύδω κατηγορηματικά τις ανυπόστατες φήμες που κυκλοφορούν περί δήθεν παραίτησής μου και δηλώνω ότι, όπως στρατεύτηκα στο πλευρό του Δημάρχου Γιάννη Τσαβαρή με την Πρωτοβουλία Πολιτών, από το ίδιο μετερίζι συνεχίζω και θα συνεχίσω να μάχομαι για το καλό της Σαλαμίνας.
Βαγγέλης Αστράκος


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ" Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Βαγγέλη τέτοια κωλοτούμπα ούτε στα νιάτα σου δεν θα την έκανες, η φυσική σου κατάσταση είναι καλή αν εξακολουθήσεις να σαι καλός και στο γλύψημο θα σε κρατήσει ο Τσάβες ολόκληρη την τετραετία αντιδήμαρχο και μην ξεχάσεις, και στις επόμενες εκλογές έλα να πάρεις την ψήφο μας

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΜΠΑΣ, ΤΟΥΜΠΑΣ, ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ, ΑΡΧΙΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ. ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΘΑ ΠΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΧΙΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ Η ΕΣΥ;