Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ, ΤΡΙΤΗ 07/02/2012 ΩΡΑ 18:30 ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜ. ΜΠΟΓΡΗ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ


Μετά και την τελευταία προσπάθεια από τον Μιχάλη Αττώνη να περάσει και τυπικά ο Ερασιτέχνης ΑΙΑΣ μας σε Σαλαμίνια χέρια για άλλη μια φόρα οι προσπάθειες έπεσαν στο κενό.

Το προηγούμενο καλοκαίρι μια ομάδα Σαλαμινίων πίστεψαν για άλλη μια φορά ότι αναλαμβάνοντας κάποια χρέη της ομάδας σε σύντομο χρονικό διάστημα η ομάδα θα επέστρεφε σε εμάς πράγμα που δεν έγινε!!!!!!!


Έτσι μετά από συζητήσεις και διάφορες προτάσεις αγωνίας για το μέλλον του ιστορικού ΑΙΑ αποφασίσαμε με την σύμφωνη  γνώμη και του προέδρου της Αθλητικής Ένωσης Σαλαμίνας Κου Παπαθεοχαρη να ξαναγεννήσουμε τον ιστορικότερο σύλλογο του νησιού!

Σκοπός του οράματος μας είναι να ξαναγεννηθεί ο ΑΙΑΣ μας, να επιστρέψει στην γενέτειρα του, να απαρτίζεται στην πλειοψηφία του από Σαλαμινίους ποδοσφαιριστές που θα στελεχώνονται από τοις ακαδημίες και δεν θα ξανά περάσει σε μη Σαλαμίνια χέρια εκτός απρόσμενης ευχάριστης έκπληξης (πχ Μαρινακης,Βαρδινογιαννης).

Ας στηρίξουμε αυτήν την αγνή προσπάθεια που θα βασίζεται σε αγνά αισθήματα, εξάλλου αυτό το εγχείρημα το χουν κάνει ήδη η Παναχαϊκή με τον Πατραϊκό, πρόσφατα ο Ηρακλής μην ξεχνάμε  και τον Πανιώνιο …

Ο ΑΙΑΣ μας δεν είναι ούτε οι φανέλες ούτε οι κάλτσες αλλά η ΙΔΕΑ και η ιστορία 80 ετών !

Δεν υπάρχουν σχόλια: