Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ .... ΠΟΙΟΣ ΤΑΧΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ?


Αναδημοσίευση από την “Ψιλή Άμμο”
Ποιος είναι τέλος πάντων;
Με ποια δύναμη εμφανίζεται ως ο εκφραστής της εξουσίας και κατακεραυνώνει τους πάντες και τα πάντα συνεχώς; Πρόκειται για παντογνώστη, επιστήμονα, εισαγγελέα, εκτιμητή, επιτιμητή, ψυχολόγο, ψυχαναλυτή ψυχοανατόμο;
Τι στην ευχή είναι;
Μπορεί να έχει τόσο άνετα ένα τόσο αυστηρό λόγο επί παντός επιστητού;
Μήπως αυτά, που κατηγορεί είναι εσωτερικές του προβολές;
Αυτές οι σκέψεις με τριβελίζουν κάθε φορά που τον διαβάζω ως ανώνυμο σχολιαστή, περιπλανώμενο από blog σε blog, όπου με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς κατακεραυνώνει τους πάντες.
Επιτρέπονται τέτοιες εκφράσεις και μάλιστα τόσο άστοχες από ένα παντογνώστη σαν και του λόγου του;

Είναι αυτό ήθος πολιτικού ανδρός είναι αυτό ύφος σοβαρού ανθρώπου;
Γιατί, αλήθεια τόση σκληρότητα σε κάθε τι αντίθετο με τις δικές τους θέσεις;
Μήπως εσκεμμένα προκαλεί και μεροληπτεί εμπαθώς για να καλύψει εν γνώσει του, την ανεπάρκεια του; Μήπως η ανωνυμία τον οδηγεί σε υπερβολές;
Έχει τεκμήρια και βεβαιώσεις γι αυτά που εύκολα και ανώνυμα σχολιάζει, πίσω από το πληκτρολόγιο - πυροβολείο του;
Λίγη αιδώς δεν θα έβλαπτε, μπορεί κάποιος να έχει την όποια διαφορετική γνώμη, και αυτό είναι δείγμα δημοκρατίας και αναφαίρετο δικαίωμά του, αλλά δεν μπορεί να βρίζει τόσο εύκολα και τόσο βαριά.
Τελικά μήπως ο ανώνυμος παντογνώστης σχολιαστής έχει μεγάλη ιδέα, για τον εαυτό του;
Θεωρεί ότι μπορεί να νουθετεί, να διορθώνει, να αποδοκιμάζει και να κατευθύνει τους απλούς αλλά ελεύθερα σκεπτόμενους δημότες;
Ακόμη και αν κάποιος έχει τις όποιες αντιρρήσεις, δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιεί πεζοδρομιακή γλώσσα με τόση μοχθηρία και απαξίωση;
Μία πολυμελή κοινότητα με αντίθετες απόψεις δεν τη ρίχνουμε στη θάλασσα, για να ικανοποιήσουμε προσωπικές ιδέες και σχέδια.
Αγαπητέ ανώνυμε, είτε εμφανίζεσαι ως επώνυμος με τον τίτλο «Ενεργοί Δημότες Σαλαμίνας» είτε ως «ανώνυμος» , οφείλετε να ξανασκεφτείτε τις συμπεριφορές και τα λεγόμενα σας, διότι .... έτσι ΔΕΝ σπάει η «σιωπή» των ταγών... της εξουσίας».
Εμείς δεν δημοσιεύσαμε, όπως μας ζητήσατε, τα σχόλια της ανώνυμης επιστολή σας που αναφέρονταν στην συνέντευξη της κ. Ρούλας Νάννου όχι μόνο για λόγους αρχής αλλά και για το αήθες ύφος και περιεχόμενο της, εξ άλλου μπορούσατε ευκόλως να δημοσιοποιήσετε τις απόψεις σας ως σχόλιο στην ιστοσελίδας του φίλου δημοσιογράφου Μ. Βασιλείου «Γνώμη της Σαλαμίνας» εκεί και που αναρτήθηκε και η εν λόγω συνέντευξη, και Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ, με αφορμή την κατά καιρούς αντίθεση μας στις δημοτικές θέσεις της συγκεκριμένης Κυρίας Υποψηφίας δημάρχου, να γίνει ο ιστοχώρος μας αντικείμενο εκμετάλλευσης.


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O MASTROKOLIAS

Ανώνυμος είπε...

η γουρλομάτα


κάτι για τον αντμιν η γκόμενα του φόντου που έχεις βάλει στο μπλογκ είναι από τις Βαλκυρίες είναι οι γκόμενες που διαλέγουν τους νεκρούς βικινγκ πολεμιστές από την αίθουσα του οντιν για να περάσουν στην Βαλχάλα ,μπας και σκέφτεσαι να την κάνεις σιγά σιγά;

Ανώνυμος είπε...

Ο γραφικός της Σαλαμίνας, ο γνωστός μας και μη εξαιρετέος «Φωτεινός» εγκέφαλος ξαναχτύπησε.
Στην αρχή έκανε και καλά την «κίνηση πολιτών», τώρα τους «ενεργούς πολίτες» αύριο τους «χεσμένους ψηφοφόρους» κι έπεται συνέχεια.
Βέβαια με τέτοιο χαρτζιλίκι από τον Τσάβες τι να κάνει ο άνθρωπος, μέχρι να επιτραπούν τα φρουτάκια ξανά έχει κι αυτός τις ανάγκες του.
Χώστα κι εσύ κορόιδο Μηνά και φάε το παραμύθι του.
Ρε για πες τε μας κι εμάς τι θα κάνουμε να πάμε εθελοντές στον δήμο έχει κονόμα απ’ ότι βλέπουμε.

Ανώνυμος είπε...

Είπα να μην ασχοληθώ ξανά, αλλά βλέπεις ο διοπτροφόρος νεοκόπος «ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ» μου τσίγκλησε πάλι τα νεύρα.

‘Εσπευσε ως καλή παλλακίδα να υπερασπιστεί απεγνωσμένα την ευειδή κυρία Νάννου , τη γεμάτη με τεράστια «καλοσύνη» και μισαλλοδοξία και τελικά την απόλυτη ΨΕΥΤΡΑ και φαντασιόπληκτη.

Αυτή που πληρώνει ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, προκειμένου να έχει πρόθυμους «οπαδούς», καλοταϊσμένους χοντροσυμβούλους με πικάντικα εδέσματα και δημιουργεί έναν άτακτο στρατό από αργυρώνητους προδότες, πρώην εξαγορασμένους συμβούλους (τα κατορθώματα τους στις εκλογές του Αναπτυξιακού ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ), τους οποίους τελικά η ίδια κατονομάζει ξευτιλίζοντας τους και αυτοί τρέχουν ακόμα ξωπίσω της!!! δημιουργώντας από τότε έναν από τους πιο αποκρουστικούς κώδικες ανηθικότητας και διαφθοράς με τεράστια αποθέματα αφοπλιστικής αφέλειας και υποκρισίας, που ατιμάζουν την όποια ΜΗΔΑΜΙΝΗ πιθανότητα της για τον πολύφερνο Δημαρχιακό θώκο.

Φανταστείτε τη Σαλαμίνα με Δήμαρχο αυτή τη κυρία………………………….

Δεν λέω τίποτε άλλο. Απλά φανταστείτε……………………………………….

Αυτή και τους συνεργάτες της: Θανάσης ο γραφικός, Χοντρομπάφ, Μάστρο…. και λοιπά και λοιπά…………………………..

Αν έχετε τέτοια τερατώδη φαντασία………………….

Αυτός λοιπόν ο Οβιδιακός Μιντιάρχης των blogs της Σαλαμίνας και πασίγνωστος γυρολόγος, που εξυμνεί (αζημίως) πότε Βούδα… πότε Κούδα… πότε Πίπη…
πότε Ρούλα .. και πάει λέγοντας, αυτόκλητος υπερασπιστής με μοναδική ικανότητα στη συνειδητή διαστρέβλωση των πάντων, αυτοξευτιλίζεται για λίγα ψίχουλα και με απύθμενο θράσος απομονώνει κάποια ψήγματα και τα αναγάγει σε αποφθέγματα.

Λες και ο κόσμος είναι ηλίθιος και δεν καταλαβαίνει.

Εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια.

Δεν πειράζει όμως, έτσι σε θέλουμε και ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΛΑ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ να εξυμνείς την ανυπαρξία και την ανικανότητα και να φιλοτεχνείς διαρκώς μια εικονική πραγματικότητα σε ένα καμβά εξόφθαλμης γελιότητας.

Υ.Γ.
Έμαθα ότι εσχάτως εμφανίστηκαν νέφη στο κωμειδύλλιο με τον αχόρταγο ΚΟΜΗ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ (κατά των Καρπαθίων), όπου άρχισε και η κυρία Ρούλα ακόμα !!! να αντιλαμβάνεται τη ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥ.
Κάτι είναι κι αυτό. Άλλωστε θυμάμαι ότι τον είχαν παρομοιάσει με κροκόδειλο, που όταν ανοίγει το στόμα του, δεν ξέρεις αν θέλει να χασμουρηθεί ή να σε φάει.

Ανώνυμος είπε...

Ποιόν νεόκοπο γυρολόγο λες φίλε μου;
Τον Βενετσάνο Γιάννη
Τον Μπακαούκα Δημήτρη
Τον Μπασιαρά Μάρκο
Τον Κουτσιλαίο Γεώργιο
Τον Αγαπίου Κώστα
Τον Παυλάκη Γιάννη
Την Μπούτση Μίνα
Τον Γκίνη Στέλιο
Την Μπεγνή Τίνα
Τον Τσαλιαγκό Αντώνη
Κλπ
Είστε πολιτικοί νταβατζήδες και πολιτικοί γυρολόγοι και μάλιστα αξιοθρήνητου τύπου που δεν κανετε τίποτε άλλο από το να γυρνάτε από υποψήφιο σε υποψήφιο και από εκλογικό κέντρο σε εκλογικό κέντρο.

Ανώνυμος είπε...

Η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος SAN FRANZISCO, αποφάσισε τα εκατοντάδες χιλιάδες δολλάρια που θα ξόδευαν για τις εκδηλώσεις και την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, να τα δώσουν σαν βοήθεια στην Ελλάδα και να μην κάνουν παρέλαση.
(Ειδήσεις των 8 μ.μ. στο MEGA Καθαρή Δευτέρα 27/2/2012).

Αυτή είναι υπεύθυνη στάση, κι όχι φανφάρες, χοροί και πανηγύρια, σαν να ζούμε σε άλλο τόπο και σε άλλες εποχές.
Τι έχετε να πείτε τώρα ρε κοθόνια για τους ομογενείς του SAN FRANZISCO που αποφάσισαν να μην κάνουν ούτε παρέλαση ούτε εκδήλωση; Είναι ανθέλληνες; Τούρκοι; Αλβανοί; Σκοπιανοί;
Άντε, σας ρίχνω καναβούρι για να αρχίσετε να κελαϊδάτε,σαν καναρινάκια που είσαστε, και να τους βρίζετε κι αυτούς, που δεν τιμούν την ιστορία μας και μάλιστα την Εθνική μας εορτή.