Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Μαθήματα δημοσιογραφικής δεοντολογίας από όψιμο “δημοσιογράφο”!!!

·         Μπορεί να μην ξέρει πώς να κλείσει τον Η/Υ και να τραβάει την πρίζα, όμως έχει άποψη για τα blogs και την διατυμπανίζει…. Μας δίνει δια του τύπου, αυτός ο απίθανος τύπος μαθήματα ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας και δεοντολογίας την οποία και θα ‘πρεπε όλοι οι bloggers να την ενστερνιστούν.
·         Ναι μη γελάτε ρεεεε, είναι αυτός που από ΠΑΣΟΚ, έκανε κωλοτούμπα στην ΝΔίτσα ξαναγύρισε στο ΠΑΣΟΚ προσωρινά βέβαια και μόλις πήρε χαμπάρι πως το καράβι μπάζει νερά, πήδησε έξω προς την… ανεξαρτησία “αδέσμευτος” κι ωραίος.
·         Έτσι ανανεωμένος, με “νέα κουστουμιά” περιφέρεται στις ρούγες αντ’ αυτού, υποκαθιστώντας αιρετούς αντλώντας δύναμη απ’ το θράσος του κι όχι μόνον. Είναι ο νέος γ… … της περιοχής σας και να προσέχετε.
·         Είδε ο άνθρωπος πως τον σεβαστήκαμε (κακώς βέβαια) και δεν του αφιερώσαμε τα δυο λεπτά δημοσιότητας που ζήταγε και βγαίνει σήμερα να μας δώσει μαθήματα δεοντολογίας και τι μας συμβουλεύει ούτε λίγο ούτε πολύ;
·         Να σας λογοκρίνουμε τα σχόλια. Μπράβο η «Χρυσή Αυγή» σε περιμένει από κείθε δεν πέρασες ακόμα, ώρα είναι τώρα να περάσεις που θα κατεβάσει και δικό της υποψήφιο δήμαρχο και καλή επιτυχία, ο τόπος σε χρειάζεται!!! Τέρμα μαζί σου δεν το αξίζεις.
 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για ποιόν μιλάτε ρε παιδιά, όνομα δεν έχει;

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ διαχειριστή,

Αυτό είναι πάνω ή πέρα από την πραγματικότητα
Ποιος είναι αυτός ο κυβιστής που κηρύσσεται υπέρ τέτοιων ιδεών;
Ποιος είναι αυτός που συνεργάζεται με τους αυτοαποκαλούμενους οπαδούς της πρωτοπορίας κι μετά εμφανίζεται διαδοχικά ως παίκτης όλων ομάδων και θέσεων;
Ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος που χρησιμοποιεί τα blogs, τα σύγχρονα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,
και που δεν έχει ακόμη ανακαλύψει πως τα μέσα αυτά ασκούν αποφασιστικό έλεγχο και των δικών του ενεργειών και πράξεων;
Είναι απολύτως σαφές ότι ο (κύριος) αυτός δεν γνωρίζει ότι οι σκέψεις δεν χωρίζονται αλλά αναλύονται και συνθέτονται ξανά σε μια συγκεκριμένη μορφή ώστε να αποδίδουν κάτω από οιανδήποτε γωνία, την αλήθεια , χωρίς να την διαιρούν σε άλλες μικρότερες ή πολλαπλές και ανόητες απόψεις !
Πιστεύει στ αλήθεια ότι μπορεί αλληθωρίζοντας, να βλέπει έτσι ταυτόχρονα διαφορετικές διαστάσεις και όψεις των ίδιων αντικειμενικών πράξεων;
Όνομα δεν έχει; Που τέλος πάντων μας παραδίδει μαθήματα δεοντολογίας; που αρθρογράφησε;

Watson