Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Φιάσκο η χθεσινή συνάντηση του δημάρχου στην Κακή Βίγλα για ενημέρωση της επαναλειτουργίας του νταμαριού της Τούρλας


Η επιλεκτική πρόσκληση ενημέρωσης κάποιων τοπικών συλλόγων του Αιαντείου στην ευρύτερη περιοχή Κακή Βίγλας κατέληξε σε φιάσκο ολκής χθες. Αντί να συγκαλέσει ανοιχτή συζήτηση στην δημοτική κοινότητα Αιαντείου ως δεοντολογικά όφειλε, με όλους τους εκλεγμένους τοπικούς άρχοντες, προτίμησε να πάρει τους τοποτηρητές του και τους Αιαντάρχες του και να κάνει λαϊκή μάζωξη προφανώς ενθυμούμενος τον παλιό καλό καιρό τότε που η υποδοχή ήταν ένθερμη μια κι ο λαός τότε ακόμα πίστευε στα προεκλογικά του παραμύθια.
Καλά ρε, δεν υπάρχει κανείς στην πλειοψηφία να τον συνεφέρει τον άνθρωπο απ’ τον λήθαργο και την ευδαιμονία της εξουσίας;
Που πας ρε Καραμήτρο να μιλήσεις για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου; Δεν ήξερες δεν ρώταγες;
Από ‘κει που τους έλεγε πως θα κάτσει μαζί τους μέχρι το πρωί για να τους λύσει όοοολες τις απορίες τους για την επαναλειτουργία του νταμαριού της “Τούρλας”, μετά τις πρώτες δύσκολες ερωτήσεις (π.χ. αν τα σπίτια τους θα μπορούν να τα ασφαλίζουν μετά τα πρώτα φουρνέλα κα πολλά σχετικά!!) και τα πρώτα γιούχα που έπεσαν έσπευσε να φύγει άρον, άρον με τσαλακωμένο “εγώ”.
Σαν να μην έφτανε αυτό ήλθε και σε φραστική ρήξη με πρόεδρο συλλόγου που παρολίγον να καταλήξει σε πεζοδρομιακό επεισόδιο και να ‘ρθουν στα χέρια, αν δεν παρέμβαιναν οι ψυχραιμότεροι.
Είναι το δεύτερο σοβαρό επεισόδιο που προκαλεί ο δήμαρχος μετά το αντίστοιχο στο τοπικό συμβούλιο των Σεληνίων που επετέθει στον πρώην δήμαρχο κ. Τραυλό με πρόθεση να τον χτυπήσει γιατί διαφώνησε μαζί του.
Φαίνεται τελικά πως ο διάλογος δεν είναι το δυνατό του σημείο ή η καθημερινή λαϊκή απόρριψη που βιώνει τον οδηγεί εκτός ελέγχου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: