Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Ταχύτερη εξυπηρέτηση δημοτών Ν. Ηρακλείου με το νέο σύστημα Ηλεκτρονικής Διοίκησης του Δήμου (… και στην Σαλαμίνα κύριε; )

Περισσότερα από 2000 αιτήματα δημοτών έχουν εξυπηρετηθεί με το νέο σύστημα Ηλεκτρονικής Διοίκησης του Δήμου Ηρακλείου που λειτουργεί από τον περασμένο Οκτώβριο Οι δημότες έχουν πλέον την δυνατότητα να επικοινωνούν άμεσα με τον δήμο από το τηλέφωνο τους καλώντας το πενταψήφιο νούμερο 15277, τα αιτήματα τους καταχωρούνται στο σύστημα και εμφανίζονται στις αρμόδιες υπηρεσίες. Το σύστημα Ηλεκτρονικής διοίκησης είναι μία νέα δομή στον δήμο Ηρακλείου, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα εκπαιδεύτηκαν οι εργαζόμενοι που το λειτουργούν και πλέον αποτελεί το βασικό εργαλείο για την διαχείριση αιτημάτων των δημοτών διευκολύνοντας επιπλέον τις υπηρεσίες του δήμου στην αποτελεσματικότερη λειτουργία τους.
Ο Δήμος Ηρακλείου είναι ο πρώτος δήμος της χώρας που λειτουργεί το σύστημα Ηλεκτρονικής διοίκησης το οποίο δημιουργήθηκε από εργαζόμενους του δήμου του και ειδικά για τις ανάγκες της πόλης του.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: