Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Σύλλογος Κρητών Σαλαμίνας: Μετά τα… μαχαίρια, μια νέα διοίκηση, ποιοι και γιατί συνεδριάζουν για ρίξουν την νεοεκλεγείσα πρόεδρο; Αν συνεχίσουν τον βρώμικο πόλεμο θα επανέλθουμε με ντοκουμέντα και ηχητικά. Η μαφία ΤΕΛΟΣ

Σύλλογος Κρητών Σαλαμίνας: Μετά τα… μαχαίρια, μια νέα διοίκηση
Μετά από μια επεισοδιακή συνεδρίαση όπου ακούστηκαν πράγματα και θαύματα εναντίον του αντιδημάρχου κ Γρηγόρη Καπετανάκη μεταξύ απειλών για μηνύσεις και αντεγκλήσεων, νέα πρόεδρος του συλλόγου Κρητών Σαλαμίνας εξελέγη η κα Άννα Νουφράκη, επιχειρηματίας.
Η κα Νουφράκη μετά την εκλογή της δήλωσε:
"Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους τους Κρήτες που ήρθαν στο σύλλογο και με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους. Υπόσχομαι να μην απογοητεύσω κανέναν και να δουλέψω μαζί με όλους τους εκλεγέντες για το καλό του συλλόγου, με ενότητα εντιμότητα και πλήρη διαφάνεια. Όλοι μαζί  λοιπόν να πάμε το σύλλογο μας ακόμα πιο ψηλά. Ευχαριστώ!"
Οι κατηγορίες που ακούστηκαν για τον κ. Καπετανάκη ήταν βαρύτατες και αφορούσαν το σύνολο της διαδρομής του τόσο στον σύλλογο όσο και γενικότερα. Συγκεκριμένα, ο αντιδήμαρχος κατηγορήθηκε για τη χρήση του συλλόγου ως εφαλτήριο πολιτικών φιλοδοξιών, για σχηματισμό ομάδων και βυζαντινισμό και χρεώθηκε για την κακή πορεία του συλλόγου σε ότι αφορά τις σχολές του και την ενεργοποίηση των μελών του. Τα παραπάνω αντέκρουσε ο κ. Καπετανάκης και τα "αίματα" άναψαν με τη γνωστή πια περί μηνύσεων "πολεμική δράση".
Τελικά υπερψηφίστηκε η κα Νουφράκη, ως ουδέτερη και ίσων αποστάσεων μεταξύ των αντιμαχόμενων μερίδων - αν και οι αντίπαλοι της φίλιας προς τον κ. Καπετανάκη μερίδας θεωρούν ότι η υποψηφιότητα αυτή εντάσσεται στον κύκλο του αντιδημάρχου. Από ότι φαίνεται η "ενδοκρητική ειρήνη" θα αργήσει πολύ ακόμα...
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

όλα καλά μέχρι εδώ..αλλά ο μόνος που είχε τα άντερα να πει τα πράγματα με το όνομα τους ήτανε αυτός ο Γιουρτζιδάκης ...έκανε τον χοντρό να πηδάει σαν κατσίκι.Άμα δεν είχε λόγο να αντιδρά και δεν είχε την φωλιά του λερωμένη..δεν θα ούρλιαζε σαν υστερικός για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.Και ότι και να κάνει παρασκηνιακά για να ρίξει την Νουφράκη...απλά θα ξεφτιλίζετε περισσότερο.Άντε να έρθει η ευλογημένη ώρα που θα τους βάλουν βραχιολάκια..και αν δείτε γέλιο!!!