Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Μια γροθιά στο στομάχι του Ναζισμού. Με το έργο-μαρτυρία του Ντίνου Κουμπάτη "Νύχτες του Μαουτχάουζεν"

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΣΕ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ  2o ATHSTAGE FESTIVAL ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ 2015
Θέατρο" Αθηναϊκή Σκηνή" - Κάλβου -Καλαμπόκη Αθανασίου Διάκου και Τζιραίων 13 - Αθήνα, Ακρόπολη έξω από το Μετρό. Τηλ. κρατήσεων 210 4685163 και 6998992806.
"ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ" - ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ στις 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ:
Μια γροθιά στο στομάχι του Ναζισμού.
Με το έργο-μαρτυρία του Ντίνου Κουμπάτη "Νύχτες του Μαουτχάουζεν", σε σκηνοθεσία του συγγραφέα. Δυναμικές ερμηνείες από την Χριστίνα Μανδέκη και την Μίτση Χριστοδούλου.

Ελάτε να θυμηθούμε μαζί τις πλέον απάνθρωπες στιγμές του τόπου μας και του κόσμου! Στηρίξτε με την παρουσία σας τον θίασο και την Ελλάδα μας!
Το Φεστιβάλ είναι διαγωνιστικό με συμμετοχή δέκα αξιόλογων θεατρικών Σχημάτων.

- Ενημερώνεστε καθημερινά για την πορεία του διαγωνιστικού φεστιβάλ από την επίσημη σελίδα της Αθηναϊκής Σκηνής στο Facebook "Athinaiki Skini ".

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΛΑΙΚΗ ΣΤΟ ΑΜΠΕΛΑΚΙ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗ ΣΕ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Απάντηση

Ανώνυμος15/7/15 16:37
ΚΑΛΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΡΟΘΡΩ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΟΥΣΑΤΟ ΚΥΡΙΟ ΠΟΤΕ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΤΕ ΜΙΑ ΕΔΩ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ;;;;;;;ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΑ;;;;ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΥΣΙΜΑ;;;;;; Η ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΗΜΩΣΕΙΣ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΚΟΣΚΙΝΙΖΕΙΣ!!!ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΙ ΩΡΕΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ;;;;;;;;;;ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΜΙΔΟΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΕ;;;;;;; ΕΓΩ ΕΦΕΥΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΗΔΗ ΔΟΥΛΕΥΕΕ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΖΗΛΟ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΕΠΑΙΝΟΥΣ????? ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!