Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Για άλλη μια φορά η ανικανότητα ή η αδιαφορία εκθέτουν την νέα δημοτική αρχή, δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά

Με ένα πολύ καυτό του άρθρο ο διαχειριστής του SALAMIS NEWS καυτηριάζει για άλλη μια φορά το ανύπαρκτο γραφείο τύπου της Δημάρχου μας κας Ρούλας Νάννου η οποία αν και μπαίνει στο δεύτερο χρόνο εντός ολίγου της διακυβέρνησης, δεν κατάφερε ακόμα να το οργανώσει και εκτίθεται ξανά και ξανά.
Είναι ευρέως γνωστά τα προβλήματα διοίκησης της νέας δημοτικής αρχής που αφήνουν έκπληκτους ακόμα και τους ποιο αδαείς.

Εμείς να σας ευχηθούμε να δείτε κάποτε τα προβλήματα κατάματα και να επιλυθείτε επιτέλους, ο κόσμος πρέπει να μαθαίνει τα της καθημερινότητας του αλλά και τα ουσιώδη.  Παραλάβατε, τι παραλάβατε; Γιατί σιωπάτε; Τσάμπα μάγκες προεκλογικά φωνάζατε για τους επερχόμενους με τα μύρια όσα κοσμητικά επίθετα και τώρα; Άκρα του τάφου σιωπή; Προς τι; Δεν βρήκατε τίποτα; Ή μήπως κρίνετε πως ο λαός δεν χρειάζεται να μαθαίνει; Θα μας έρθουν δύσπεπτα ή προϊούσης της συνδιαλλαγής δεν μιλάμε;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΛΑΖ ΣΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ;;;;;;Ο ΔΗΜΟΣ;;;;;;;;Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;;;;;;;η Η ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ;;;;;

ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ !!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΠΑΡΑΠΕΤΙΑ ;;;;;ΠΟΥ ΑΦΗΝΑΝ ΕΙΣΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ;;;;;;;;ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΙ, ΛΟΥΟΜΕΝΟΙ ,ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ????ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ,ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ???ΑΣ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΝ ΧΩΡΟΥΣ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΑΝΑΣΗ ,ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ!! ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΠΡΩΤΟΥ ΘΡΥΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ,ΟΠΩΣ ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΣΙΩΠΗΘΗΚΑΝ!!! ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΑ ΔΕΞΙΑ -ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ;;;;;;ΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ;ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ;;;;;;;;;;ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΝΟΜΙΜΑ ΣΩΖΟΝΤΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΖΩΕΣ!!
ΟΙ ΣΚΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ !!ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΦΤΙΑΧΤΗ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΤΙΣ ΣΟΥΒΑΝΤΙΣΑΝ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΡ!!!!!!ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ!!!
ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΚΟΛΩΝΟΚΙΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΤΩ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΜΕΛΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ ΑΙ!!! ΑΙ!!!!!!!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΒΑΛΤΕ ΤΑΞΗ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!!!!!!