Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Αν είναι δυνατόν, την ανεπάρκεια σου να την βαφτίζεις “νόμο του κράτους” και να επαίρεσαι κι από πάνω !

Η κυρία Δήμαρχος επαίρεται  ότι η  πρόταση της «…επιτρέπει στους «κόκκινους Δήμους» της χώρας να προβαίνουν στην εκτέλεση εργασιών και προμηθειών, μέχρις ότου να μπορέσει το κράτος να χρηματοδοτήσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές των Δήμων για να ισοσκελισθούν οι Προϋπολογισμοί…».
Αντί λοιπόν να «σιωπά» για την διοικητική της ανεπάρκεια, «κομπάζει» για το επίτευγμα της. Ποιο είναι το επίτευγμα της, η μεγάλη επιτυχία της, μετά από 10 μήνες; ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ!
Η κυρία Δήμαρχος με την πρόταση – επιστολή της  στον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης ζητούσε να εγκριθεί ΕΜΜΕΣΑ ο προϋπολογισμός του Δήμου, αν και δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις του Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των ΟΤΑ.

Τι  κατάφερε (;) και για ποιο λόγο «κομπάζει»; Την εκ νέου δίμηνη παράταση χρήσης του προϋπολογισμού οικ. έτους 2014, (που συντάχθηκε από την δική μας Δημοτική Αρχή και εγκρίθηκε από την αρμόδια Δημόσια Υπηρεσία τον Γενάρη του 2014) μέχρι το τέλος του Οκτώβρη 2015 και για συγκεκριμένες ελάχιστες επιπλέον δαπάνες (ανταλλακτικά και συντήρηση των μηχανημάτων και των οχημάτων, τέλη κυκλοφορίας, διόδια κ.λ.π.).
Η συγκεκριμένη Πράξη νομοθετικού Περιεχομένου (ΠνΠ)  δεν αφορά τους «κόκκινους» Δήμους. Αφορά τους δύο από τους 325 Δήμους όλης της  χώρας που δεν έχουν μέχρι σήμερα εγκεκριμένο προϋπολογισμό για το οικ. έτος 2015 και δυστυχώς κυρία Δήμαρχε ο ένας εξ αυτών των δύο Δήμων είναι ο Δήμος μας. Γι αυτό σας το κατόρθωμα πρέπει να αισχύνεστε και όχι να επαίρεστε.
Μετά από ένα χρόνο διοίκησης, πρέπει να σταματήσετε να «πιπιλάτε την καραμέλα» των «κόκκινων» Δήμων και των υπέρογκων χρεών.
Η δική μας Δημοτική Αρχή με χρέος άνω των 40.000.000 ευρώ, επί τέσσερα χρόνια είχε εγκεκριμένους  προϋπολογισμούς. Η δική σας Δημοτική Αρχή κυρία Δήμαρχε, με χρέος μόλις 16.000.000 ευρώ, σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία  του τελευταίου τριμήνου εκτέλεσης του προϋπολογισμού του 2014, που εσείς εισηγηθήκατε στην Οικονομική Επιτροπή και στο Δημοτικό Συμβούλιο, δέκα μήνες τώρα δεν καταφέρατε  να σας εγκριθεί ο προϋπολογισμός.
Είναι τυχαίο ότι εμείς, προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στα Οικονομικά και Δημοσιονομικά δεδομένα (δυστυχώς δεν είμαστε οικονομολόγοι), είχαμε ως Οικονομικό Συνεργάτη  το Πανεπιστήμιο Πειραιά; Ενώ, εσείς, όχι μόνο δεν έχετε Επιστημονικό Συνεργάτη, αλλά ούτε καν Αντιδήμαρχο Οικονομικών έχετε ορίσει. Ίσως επειδή υπερεκτιμάται τις Πανεπιστημιακές, ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ, Οικονομικές γνώσεις σας.
Το 2015 τελειώνει κυρία Δήμαρχε και μέχρι τα τέλη του Οκτώβρη θα πορευθείτε με τον προϋπολογισμό του 2014. Μήπως επιβάλλεται να σταματήσετε να ασχολείστε με τον συγκεκριμένο προϋπολογισμό και να ασχοληθείτε με αυτόν του 2016; Σύμφωνα με την εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ. έπρεπε ήδη να  έχετε ξεκινήσει τις διαδικασίες σύνταξης του.
Επίσης, εν όψει της σύνταξης του προϋπολογισμού οικ. έτους 2016, σας υπενθυμίζουμε την δημόσια δέσμευση σας για μείωση των ανταποδοτικών τελών κατά 50% για το 2016, προκειμένου να εξαλειφθεί η οικονομική επιβάρυνση που υπέστησαν οι συμπολίτες  μας το 2015.
Ας φτάσουμε όμως και στην «ταμπακιέρα» κυρία Δήμαρχε.
Ζητάτε από τους συνδημότες μας  (προφανώς δεν γνωρίζετε ότι Δημοτικά Τέλη και Τέλη Ύδρευσης του Δημοτικού Δικτύου πληρώνουν και οι ιδιοκτήτες κατοικιών μη Δημότες του Δήμου) να είναι συνεπείς και να τακτοποιήσουν τις οικονομικές υποχρεώσεις τους προς τον Δήμο.
Μιλάτε κυρία Δήμαρχε εσείς, που στην περίοδο της οικονομικής κρίσης «χαρατσώσατε» τους συμπολίτες μας με 50% αύξηση στα Δημοτικά Τέλη και 57% αύξηση στα Τέλη Ύδρευσης του Δημοτικού Δικτύου.
Μιλάτε κυρία Δήμαρχε εσείς, που στην περίοδο της οικονομικής κρίσης εισπράξατε παράνομα τα αυξημένα Δημοτικά Τέλη για το τελευταίο τετράμηνο του 2014.
Μιλάτε κυρία Δήμαρχε εσείς και χαρακτηρίζετε το 40% των συμπολιτών μας ΑΣΥΝΕΠΕΙΣ, ως προς τις οικονομικές  υποχρεώσεις  τους προς τον Δήμο.
Προφανώς, δεν γνωρίζετε κυρία Δήμαρχε, ότι αυτό περίπου είναι το ποσοστό των συνανθρώπων μας, που ζει κάτω από το όριο της φτώχειας.
Σίγουρα δεν το γνωρίζετε κυρία Δήμαρχε, γιατί αν το γνωρίζατε δεν θα καταργούσατε ή δεν θα αδιαφορούσατε για τις κοινωνικές δομές αυτού του Δήμου, που με τόσους κόπους δημιούργησε η δική μας Δημοτική Αρχή.
                                                                            Γιάννης Τσαβαρής

                                                                        π. Δήμαρχος Σαλαμίνας

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φτού σου ξεφτύλα,ή μάλλον ούτε το φτούσου δεν αξίζεις.
Γιά σένα ρε γυμνοσάλιαγκα μάλωσα εγώ και άλλοι τέσσερεις κουλουριώτες σύμβουλοι μέ τον Τσαβαρή.
Ας πρόσεχε,τι να το κάνεις όμως έχασε το νησί μας




Τσαβες κωλόφαρδε...σου έφυγε το μεγαλύτερο βαρίδι
Αυτός μπορεί να σου έφερε 700 ψήφους σου έδιωξε όμως τουλάχιστο 2000 κουλουριώτες


950....



ΚΕΦΤΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ


3000 ΚΟΥΛΟΥΡΙΟΤΕΣ ΚΛΠ




ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΧΑΜΕΛΕΩΝΤΑ




Η ενδεχόμενη αλλαγή της απόφασης για την wind και εξαίρεση από αυτή του κωλοτουμπα θα είναι προιον της μεγαλύτερης συναλλαγής που έχει γίνει στη πολιτική ζωή της Σαλαμίνας
ΜΑΝΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ,ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΚΜΑΙΤΑΛΕΥΤΗΚΕΣ ΜΟΝΟΣ ΕΓΡΑΦΕΣ ΜΟΝΟΣ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΣΟΝΥΧΤΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ WIND ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ;










Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.




Κωλοτούμπα τι τρέμεις μην αποκαλυφθεί???????
Που σε κρατάνε κωλοτούμπα????????
Τι φοβάσαι κωλοτούμπα??????
Η μεσούλα σου πέρασε κωλοτούμπα?????
Σου πέρασε χωρίς εγχείρηση κωλοτούμπα??????
Γιά πες μας και μας την ........θεραπεία κωλοτούμπα..........
ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ FOR EVER




Ρέ παιδιά γιαυτό στο συμβούλιο προχτές ο κωλοτούμπας ζήτησε την εξαίρεσή του από την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου στις 30-1-2015,για παραπομπή της υπόθεσης στη δικαιοσύνη με τα κινητά τηλέφωνα της wind????????
ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ,ΠΟΥ ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ



Παρτουζος for ever...κ έπεται ο σαπιοκοιλας.κ η τινα...εθεαθησαν στον Πειραιά με το MHNA..
ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ ΜΑΝΩΛΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ!!!!

ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΜΑΝΩΛΑΚΙ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΙΟΥΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΗΣ WIND;;;;;;;;;;;;;;;;ΤΟΝ ΠΟΥΛΑΣ;;;;;;;;;;;



οκ ρε λεβέντες πως κάνετε έτσι; Μια κωλοτουμπίτσα έκανα. Δεν έγινα και Κομανέτσι. Δύο της έφυγαν της ταλαίπωρης της Δημάρχου μας και είναι έτοιμοι κι άλλοι. Να μην της πάει και ένας από τους απέναντι; Θα με εξαιρέσει κι από την μήνυση για την WIND. Ο Τσαβαρής έχει πολλές πορτοκαλιές. Δεν έπαθε και τίποτα. Η πορτοκαλιά της Δημάρχου μας όμως ξεράθηκε. Πάπαλα. Έχει και την Ρηνούλα την αδυναμία μου που είναι τύφλα να έχει η Λάσκαρη στα νιάτα της.



Η ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΚΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΠΗΓΑΝ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ .ΕΝΩ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΦΑΚΕΛΛΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΚΑΛΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ WIND.;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΡΟΖ ΦΑΚΕΛΛΟΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;




ΜΑΝΩΛΑΚΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΦΕΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΑΗΜΕΝΗ Η ΛΙΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΟΘΙ;;;;;;;;;;ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΝΩΛΑΚΙ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΕΝΤΑΞΥ!!!!



Καλά άρχισαν να φεύγουν τα μέλη της πλειοψηφίας γιατί κατάλαβαν που είχαν πέσει;;;;;;;;;;; κ. ΔΕΡΤΟΥΖΟ και εσείς πήγατε στην κ. Νάννου.;;;; Η πολύ χαζός είσαι???? Η κάτι σοβαρό σου κρατάει????????? η νεκροψία θα δείξει.και ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΉΣ είναι πολύ καλός .στην δουλειά του.




ΧΑΜΕΛΕΩΝΤΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΛΑΜΟΓΙΟΑΡΠΑΧΤΑ ΔΑΣΟΦΑΓΕ ΟΥΣΤ ΦΤΟΥΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ



SALAMIS-NEWS2/9/15 17:08
Θερμή παράκληση,
Σας παρακαλούμε αποφύγετε τους ακραίους χαρακτηρισμούς ώστε να μην αναγκαστούμε να αφαιρέσουμε τα ανώνυμα σχόλια στην ανάρτηση.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΚΡΑΙΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΑΤΕ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ;;;;;;;;;;ΚΥΡΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ;;;;;;;;;;
ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ;;;;;;ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΠΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ .ΚΑΙ ΝΑ ΤΩΡΑ ??????? ΓΙΑ ΣΒΗΣΤΑ ΑΦΟΥ ΔΕ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΙΛΗΨΙΜΟ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ!!!!!

Απάντηση

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ!!!!ΜΑΝΩΛΑΚΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΕΚΤΕΘΕΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ
ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ!!

Απάντηση

Ανώνυμος2/9/15 23:35
Με δική μου πρωτοβουλία ζήτησα να παρευρεθώ στην συνάντηση αυτή και να έχω την προσωπική μου άποψη, κάτι που έγινε δεκτό από την Δήμαρχο. Η ιστορία του τόπου μου και η τεράστια πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά του νησιού μας, είναι πέρα και έξω από Συνδυασμούς , από κόμματα και φυσικά από αντιπαραθέσεις. Η Πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης που πρέπει γρήγορα να ενεργήσουμε, καθώς και το έγκλημα που έχει συντελεστεί στον Αρχαίο Λιμένα, μας υποχρεώνει όλους να είμαστε ενωμένοι. Aς σταματήσουν λοιπόν οι διάφοροι λασπολόγοι να χυδαιολογούν και ας σεβαστούν τουλάχιστον την ιστορία του τόπου.ΜΑΝΩΛΑΚΗ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ,ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΗΝ ΦΩΝΑΞΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΚΥΝΔΥΝΟΥ!!ΟΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΧΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ !!!ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ,ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΠΗΡΑΜΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ!!!ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΕ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΜΑΣΑΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ;;;;;;;;;ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ;;;;ΑΛΛΑ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΟΤΙ ΦΑΜΕ ΟΤΙ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΜΠΙΘΑΣ ΜΑΣ!!!


Με δική μου πρωτοβουλία ζήτησα να παρευρεθώ στην συνάντηση αυτή και να έχω την προσωπική μου άποψη,ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΑΝΩΛΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ;;; ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΜΩΡΑΛΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ ΤΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΑ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΑ
Η ΚΥΡΙΕ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΑΣ ΠΑΕΙ ΩΣ ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΑΝΤΙ ΕΜΟΥ. ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΡΑ ΩΣ ΤΙ ΠΗΓΕΣ;;;;;;ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΣΑΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ!! ΕΔΩ ΤΗΣ ΞΕΦΥΓΕ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΚΩΝ/ΝΟ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΜΩΡΑΛΗ ΑΥΡΙΟ.,ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΕΣΥ ΤΙΠΟΤΑ ΧΑΜΠΑΡΙ
ΠΟΥ ΟΡΙΟΤΑΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΟΥ Η ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΔΥΟΜΙΣΗ ΩΡΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΤΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;;;;;ΚΑΙ ΦΥΓΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΥΣΩΜΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ!! ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΟΣΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 31/1/2015.ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΣΟΥ ΕΦΥΓΕ ::::ΠΟΙΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΣΟΥ::: ΞΕΧΑΣΤΗΚΑ!!!!

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΝΩΛΑΚΗ ΗΣΟΥΝ ΑΤΥΧΟΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ !!ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ,ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΟΣΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ
ΔΕΝ ΣΩΝΕΣΑΙ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος10/9/15 16:22
Κυριακή,πήγαμε στα Φερυ της φανερωμένης 7και είκοσι εννέα μ.μ με το δικό μας ρολόι βλέπουμε μόλις φτάνουμε ότι μόλις είχε αρχίσει να σηκώνει την πόρτα του σφυρίξαμε αλλά δυστυχώς πέρα βρέχει Λέμε δεν πειράζει θα έρθει σε ένα τέταρτο προλαβαίνουμε τον Γάμο 8 και 30 θα είμαστε εκεί και οκτώ να έρθειΕίπαμε να φύγουμε αλλά πάλι δεν συνέφερε διότι ο Γάμος ήταν στα Μέγαρα.περιμέναμε ,να έρθει Ψάχναμε να δούμε πινακίδα να δούμε τι ώρα έχει ,τίποτα, το κυλικείο κλειστό κανένα αυτοκίνητο. Εγω προσωπικά δεν ήθελα να φύγω διότι ήθελα να τα χώσω στο φέρυ που θα ερχόταν το ''ΙΔΙΟ'' Στις 8 περιμένουμε να έρθει τίποτα έρχεται 8 και 15 ενα άλλο αυτοκίνητο και μας λεέι έχει 8και 30 έχει γίνει ανά μία ώρα Πήρα το λιμεναρχείο τα άκουσα ο υπεύθυνος υπηρεσίας ,δεν μπόρεσα να βρω άκρη έχετε δίκιο αλλά ο τάδε είναι υπεύθυνος για την πινάκίδα ,ο τάδε είναι υπεύθυνος για τα ωράρια τώρα που το Λιμεναρχείο μας είναι υπεύθυνο δεν το κατάλαβα να σας πω,αλλά ήταν τόσο ευγενικό το παλλικάρι που δεν μπορούσα να του την πω!!Βέβαια δεν θα θέλατε να μάθετε τι έγινε όταν ήρθε το ίδιο φέρυ στις 8 και 30 που ήδη ο Γάμος γινόταν και εμείς είμαστε για πουρνάρια.φθάσαμε λίγο πριν την χαιρετούρα .Πάμε στο σπίτι για τη τούρτα,χαλάρωσα , ,γλέντησα έριξα και κάνα δυό χορούς .Φύγαμε να προλάβουμε τον 12 φθάνουμε στα Φέρυ ,και μας λέει ένας χριστιανός που ψάρευε μη περιμένετε φέρυ είχε μέχρι της 11 το κατάργησαν των 12. Ξανά παίρνω το Λιμεναρχείο δεν ξέρω ποιος ήταν υπηρεσία
αν ήταν ο ΄΄ιδιος ο απογευματινός διότι δεν τον άφησα να πάρει πάσα ομιλίας .το μόνο που άκουσα ήταν έχετε δίκιο Του το έκλεισα λέγοντας του δεν θέλω να έχω δίκιο ,το κατάλαβες.Φύγαμε και πήγαμε από Πέραμα φθάσαμε 1και 2 λεπτά τώρα θα περιμέναμε στις μία και μισή το ξέραμε αυτό .έφαγα ένα παγωτό ΕVEREST να πάνε τα φαρμάκια κάτω ,για συνέλθει η βραδιά μου.[Θέλω να τονίσω ότι ο υπεύθυνος υπηρεσίας λιμενάρχης μου είπε έαν είναι θέμα αρρώστιας να ειδοποιήσω να ξανά γυρίσει ,αυτό δεν μπορώ να μην το πω.]Τρίτη απόγευμα φθάνουμε στο ίδιο Φέρυ για να πάμε Λουτράκι στην Παναγιά την Γιάτρισσα , είμαστε 7και 20 εκεί διότι ήδη γνώριζα τα ωράρια ,και περιμένουμε να έρθει το Φέρυ είχαμε παρκάρει μπροστά από το κλειστό κυλικείο,πάει 7και 30 και ενώ λέμε που είναι το φέρυ και όχι μόνο εμέις ήταν αλλά δύο αυτοκίνητα από πίσω μας ακούμε την Μηχανή του ΦΕΡΥ ΜΠΩΤ να ξεκινά απο που;;;;;;;;;;;;από τα πλάγια,εκεί που πάντα είναι κάποιο αραγμένο.Ευτυχώς και μας πήρε ,ειδάλλως ας έβρισκε άλλο ΦΕΡΥ να φύγει . τώρα τι δουλειά είχε να είναι αραγμένο στα πλάγια ρωτήστε να μάθετε να μου πείτε και εμένα !!!Διότι η δικαιολογία ότι είχε πέσει η προβλήτα και άραξαν εκεί .Ρ ε φιλαράκο προχθές Κυριακή που έγινε το πιό πάνω σκηνικό ήταν στην θέση του άσε τις δικαιολογίες πέστα στα άλλα δύο αυτοκίνητα που ήταν από πίσω και δεν γνωρίζουν οι άνθρωποι,λάθος άτομο βρήκες να κοροιδέψεις.για δικαιολογία .Δεν ήξερε ο άνθρωπος δεν ρώταγε ;;;;;;;με ποιά μιλά;; Μετά από όλα αυτά τα περιστατικά
ΖΗΤΩ ::να κοιτάξουν ποιοι είναι οι υπεύθυνοι 1) Να ξανά μπεί η πινακίδα στις αναμονές που υπάρχουν (στα κολωνάκια) με τα δρομολόγια,2) Ν α ξανά γίνει ανά μισή ώρα.3)Το ωράριο μετά της 11μ.μ να συνεχιστεί 4) Να υπάρχει αναμονή Φέρυ για τυχόν ασθενή διότι ποτέ δεν ξέρουμε πότε ο καθείς θα χρειαστεί το Θριάσιο αχρείαστο να είναι.5) Ελεγχος εισητηρίων γιατί εκεί δεν υπάρχει εκδοτήριο;όπως γίνεται στα παλούκια; Και ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΕΦΥΡΕΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ που μια ζωή τρέχουμε με την ψυχή στο στόμα να προλάβουμε ,Μόνο ένας ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ι "Θεός σχωρέστον" του κόρναρες από μακρυά και περίμενε και πάλι ι "Θεός σχωρέστον"

Δημητριαδου Μαρια