Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Στραβός είν’ ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε;


Εμβρόντητος ο λαός της Σαλαμίνας παρακολουθεί τα τεκταινόμενα του τόπου μας πριν καν συμπληρώσει η παρούσα δημοτική αρχή ένα χρόνο διοίκησης, καταφέρνοντας με την αδιαλλαξία και την εμπάθεια της να στρέψει το μεγαλύτερο κομμάτι, της μέχρι τα χτες εκλογικής της υπεροχής εναντίον της.
Παρακολουθούμε δημοτικά συμβούλια που για πρώτη φορά σοβαρότατα θέματα διοίκησης εκ προμελέτης έρχονται «προ ημερησίας διατάξεως» κι αυτό, για να βρεθεί η αντιπολίτευση φιμωμένη κι απροετοίμαστη. Τι κι αν φωνάζει σύσσωμη, ποιος την ακούει; Μόνο ο Κουλουριώτης και τους περιμένει στη γωνία για να διορθώσει όταν έρθει η ώρα τα δικά του λάθη και παραλήψεις.

Βλέπουμε την προσπάθεια του δημάρχου να ποινικοποιήσει την πολιτική ζωή του τόπου για να το εκμεταλλευτεί εκλογικά όταν έρθει η ώρα. Βλέπουμε σοβαρούς πολιτικούς όπως ο κ. Νίκος Ράπτης αηδιασμένος από την παρούσα αρχή να παραιτείτε ακόμα κι από δημοτικός σύμβουλος για να περισώσει αν μη τι άλλο την αξιοπρέπεια και την τιμή του.
Βλέπουμε στο βήμα ένα θλιβερό δήμαρχο που αντί να κάνει πολιτική να επιτίθεται φραστικά και προκλητικά πότε στον κ. Σοφρά και πότε στην κα Νάννου εναλλάξ μια και γνωρίζει πολύ καλά ότι το πολιτικό του τέλος απ’ αυτούς τους δυο θα το βρει «ο καιρός γαρ εγκύς»
Βλέπουμε τα blogs που μέχρι τα χτες τον έβλεπαν αν μη τι άλλο με συμπάθεια, να χουν στραφεί σύσσωμα εναντίον του. Άλλος τον χαρακτηρίζει «απάτσι» κάνοντας αναρτήσεις τεκμηριωμένες και με στοιχεία, άλλος Κολόβο κι άλλος δεν ξέρω τι άλλο.
Μα κανένα δεν προβληματίζει από τους διοικούντες το «φαινόμενο»; Ξαφνικά συνωμότησε το σύμπαν εναντίον του μέχρι τα χτες «λαοπρόβλητου» δημάρχου;
Μην είναι θέμα για επανεξέταση καλοί μου φίλοι μην είναι θέμα να επαναπροσδιορίσουμε πρόσωπα και πράγματα; Εγώ προσωπικά βαδίζοντας στην Κούλουρη και συναντώντας τους μέχρι χτες ψηφοφόρους του τους βλέπω σαφώς διαφοροποιημένους κι απέναντι!! Τι μπορεί να συμβαίνει; Στραβός είν’ ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε;
Ο λαός της Σαλαμίνας, δυστυχώς γι’ αυτόν πήρε τις αποφάσεις του κι απλά τον περιμένει.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΜΠΡΟ ΜΟΥ ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΑΠΑΤΣΙ-ΑΝΑΤΡΟΠΕΑΣ ΑΝΑΤΡΟΠΟΥ
ΚΟΛΟΜΒΟΣ-ΕΣΥ
ΝΕΜΕΣΙΣ-ΕΣΥ
ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΑΛΟ; ΟΥΤΕ Ο ΓΥΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΒΟΣ ΟΥΤΕ ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ Ψ....

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΟΥΖΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Ε;
δεν είναι τίποτα θα σου περάσει

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΟΥΖΕΙ ΛΑΜΠΡΟ ΜΟΥ ΤΣΟΥΖΕΙ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ Η ΖΩΗ. ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΟΥ... ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΟΥ... ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΚΡΑΤΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΣΤΑΧΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!!!!!!
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ:
ΜΑΣΤΡΟΛΑΜΠΡΟ,
ΜΑΣΤΡΟΣΑΝΤΟ,
ΜΑΣΤΡΟΜΗΝΑ
ΜΑΣΤΡΟΡΟΥΛΑ,
ΜΑΣΤΡΟΜΑΡΙΟ,
ΜΑΣΤΡΟΠΙΠΗ,
ΜΑΣΤΡΟΝΙΚΟΛΑΚΗ,
ΜΑΣΤΡΟΑΝΑΤΡΟΠΟΥ,
ΜΑΣΤΡΟΜΠΙΛΛΙΑ.
ΚΑΘΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΥΠΑΡΚΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ

Ανώνυμος είπε...

Ο "μέγας" Βαγγέλης Αστράκος τολμάει να μιλάει για ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ!!! Αλλά βέβαια. Ανήκει στο ΒΑΘΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. και στη σχολή Τζοχατζόπουλου, που αυτός βέβαια μιλάει για ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.!!! Ο καθένας από το πόστο του. Για αυτό η Ελλάδα έφτασε στο σημείο της εξαθλίωσης. Γιατί στο σλόγκαν της μη ποινικοποίησης της πολιτικής ζωής δεν τιμωρήθηκαν ποτέ τα λαμόγια που καταλήστεψαν το χρήμα του ελληνικού λαού που τώρα υποφέρει.
Βέβαια στο ΒΑΘΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ και στη σχολή ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ δεν ανήκει μόνο ο Αστράκος. Ανήκει και ο άλλος "μέγας" από τα Σελήνια. Ο Τραυλός. Ανήκει και ο Βασίλης Αλαϊσκας. Ανήκει και ο Σπύρος Σοφράς. Είδατε πως υποστηρίζονται, (Τραυλός, Σοφράς, Αλαϊσκας, Αστράκος) παρά τον ανελέητο πόλεμο που είχαν μεταξύ τους; Στα δύσκολα τα λαμόγια γίνονται μια γροθιά.
Βαγγέλη Αστράκο, ΟΧΙ ΣΤΗ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ αλλά ΝΑΙ ΣΤΗ ΚΑΘΑΡΣΗ, ΤΗ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣΤΡΟΛΑΜΠΡΟΣ Ο ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣΤΡΟΛΑΜΠΡΟΣ Ο ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΣ ΙΟΥΔΑΙΟΣ!!!