Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Μήνυμα της υποψηφίας Δημάρχου κ.Νάννου Ρούλας για την εργατική Πρωτομαγιά

Τιμούμε την εργατική Πρωτομαγιά και τους συνεχείς αγώνες που οδηγούν σε ένα καλύτερο αύριο.
Η Εργατική Πρωτομαγιά από το 1886 αποτελεί σταθμό για τους εργαζόμενους όλου του κόσμου. Συμβολίζει τους αγώνες και τις διεκδικήσεις  των ανθρώπων για ένα καλύτερο αύριο, πιο δίκαιο και πιο ανθρώπινο.
Με τη βλέμμα στραμμένο σ΄ αυτούς που σήμερα αγωνίζονται για το αναφαίρετο δικαίωμα του ανθρώπου για εργασία, οφείλουμε να είμαστε και δηλώνουμε, σαν συνδυασμός αλλά και σαν άνθρωποι, αλληλέγγυοι στις διεκδικήσεις και τα δικαιώματα των υπαλλήλων του δήμου αλλά και όλων των επαγγελματιών, εργαζομένων και εργατών του νησιού, οι οποίοι σ΄αυτήν την δύσκολη στιγμή χρειάζονται τη στήριξή μας.
Δεσμεύομαι ότι από την πρώτη ημέρα ανάληψης της διοίκησης του δήμου οι κατά νόμο αναθέσεις έργων, εργασιών και προμηθειών θα ανατίθενται αποκλειστικά και ισομερώς σε όλους τους επαγγελματίες της Σαλαμίνας.
Οι εποχές είναι δύσκολες και πρέπει όλοι να επιβιώσουν.
Επίσης υπόσχομαι στους υπαλλήλους του δήμου ότι από την επόμενη ημέρα των εκλογών, θα βρίσκομαι πλάι τους και δεν θα επιτρέψω, στους 3 μήνες μέχρι την ανάληψη της διοίκησης, να εκδιωχθεί ή να εκβιαστεί κανένας.
Ο Δήμος θα σταθεί αρωγός στους υπαλλήλους τους κι εκείνοι στους δημότες.
Η αλλαγή και η πρόοδος θέλουν αγώνα και αγάπη για τον συνάνθρωπο.
Καλή αγωνιστική Πρωτομαγιά.
Ρούλα Νάννου
Υποψ. Δήμαρχος Σαλαμίνας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ζούμε στο όνειρο του παράλογου εδώ και 3,5 χρόνια. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι φυσικά που με τις ευλογίες του “Big Boss” ενήργησαν πάντα με την σύμφωνη γνώμη του και κατ’ εντολήν του πιστοί του δόγματος «αν δεν παρανομήσεις, έργο δεν κάνεις». ‘’Ετσι, ώθησαν 3,5 χρόνια τώρα στα σημερινά του αδιέξοδα τον συνδυασμό χωρίς αιδώ κι αυτό γιατί δεν κατάλαβαν τι έκαναν; Ίσως, μόνο που ο οικονομικός εισαγγελέας δεν θα πει το γνωστό σε όλους μας «…άφες αυτοίς· ου γαρ οίδασι τι ποιούσι…» διότι και «..οίδασι..» και παρ’ όλα αυτά «..ποιούσι..»
Είναι αργά για δάκρια Γιάννη μου, αυτά έπρεπε να τα σκεφτείς τότε....

- Τότε που διόριζες τον αγράμματο ως εγκέφαλο οικονομικών διοικητικών υπηρεσιών και σαν να μην έφτανε αυτό, και ως ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και γελούσε ΟΛΗ η Κούλουρη, όταν όλοι γνώριζαν ότι για να σβήσει έναν υπολογιστή τράβαγε την πρίζα κι όταν ήθελε να λογαριάσει κάτι έβγαζε από την κωλότσεπη το μπλοκάκι των παραγγελιών από το σουβλατζίδικο.
- Τότε που τοποθετούσες τον «υποτακτικό» σου υπεύθυνο ηλεκτροδοτούμενων κτισμάτων, δασικών τε και μη κτιρίων, με το γνωστό σκεπτικό… τότε που τον έβαζες στα πόδια του Βαγγέλη για να κάνει έργο και καλά στην περιοχή του και δεν έδινε λόγο σε κανέναν αρμόδιο ούτε και στον καθ’ ύλην αρμόδιο αντιδήμαρχο και πάντα εκ των υστέρων προσπαθούσε να μπαλώσει τα αμπάλωτα.
- Τότε που σκάσατε τον φουκαρά τον Περδικούρη από τις πιέσεις να σας υπογράψει τις παρατυπίες σας, αλήθεια ποιος τις υπέγραψες τελικά;
Θα μου πεις είχες τους λόγους σου, ναι δεν λέω μόνο που κι εμείς έχουμε τους λόγους μας σήμερα και δεν χαραμίζουμε ψήφο στους νεκροθάφτες της Κούλουρης.
Γκέγκε; Ούκου Γκέγκε;