Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΡΚΑΡΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (ΝΟΒΣ) Ευρωπαϊκή Ημέρα Καθαρισμού

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουρκαρίου Σαλαμίνας (ΝΟΒΣ),  συμμετέχοντας στην εθελοντική δράση «Ας Καθαρίσουμε την Ευρώπη» για την Ευρωπαϊκή Ημέρα καθαρισμού, στα πλαίσια της πρωτοβουλίας της Ελληνικής Ένωσης Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος (HELMEPA), με την βοήθεια των Εθελοντών των “Δυνάμεων Εθελοντών Σαλαμίνας” (ΔΕΣ) οργάνωσε το Σάββατο 10 Μαΐου, καθαρισμό των νότιων προσβάσεων του λιμανιού της Σαλαμίνας, από τον νοτιοανατολικό Λιμενοβραχίονα μέχρι τον Βλητικό Σταθμό. Συμμετείχαν εκτός από τα μέλη και τους μικρούς αθλητές του ΝΟΒΣ, τα μέλη κάθε ηλικίας των ΔΕΣ, τα μέλη του Περιβαλλοντικου Ομίλου Σαλαμίνας (ΠΕΡΙΒΟΣ), και τα μέλη με τα παιδιά τους του “Εξωραϊστικού Συλλόγου Μύλων, Λιβαδίου, Αλυκής Σαλαμίνας”. Συγκεντρώθηκαν 45 σακούλες σκουπιδιών γίγας.
          Αθλητική Δραστηριότητα
 
Το Τμήμα Ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Βουρκαρίου Σαλαμίνας, σε υλοποίηση του ετήσιου προγραμματισμού αθλητικής δραστηριότητας, συμμετείχε στις διοργανώσεις:
·         Διασυλλογικό αγώνα για σκάφη optimist «Παστρικάκεια 2014» που διοργάνωσε η Σχολή Ναυτικών Δοκίμων σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος (ΝΟΕ) και τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιώς (ΙΟΠ) το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαΐου 2014 στον Φαληρικό όρμο.
·         Διασυλλογικό αγώνα «Τήνια 2014» για σκάφη laser 4,7 που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Τήνου (ΝΟΤ) στην Τήνο από 9 έως 10 Μαΐου 2014
Ο Προγραμματισμένος Διασυλλογικός αγώνας για σκάφη optimist και laser «Κύπελλο Αίαντος 2014» που διοργανώνει ο ΝΟΒΣ και ήταν προγραμματισμένος για το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Μαΐου 2014 αναβλήθηκε και θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 28, 29 Ιουνίου στον Κόλπο της Σαλαμίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: