Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Πρόσκληση στην κοπή πίτας “ΕΣ.Σ.Α.Κ.” Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 στις 12 το μεσημέρι στην Δημ. Κοιν. Σεληνίων αίθουσα “Μελίνα Μερκούρη”


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΒΛΕΠΩ ,ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΣΤΟΝ ΤΡΑΥΛΟ !!!! ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΠΑΙΝΟ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ;;;;;;;;;;ΚΑΛΑ
ΕΜΑΘΑ;;;;;; ΟΤΙ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ;;;;;;;;;;;;ΠΟΙΟΣ;;;;;;;;;;;ΛΕΤΕ;;;;;;;;;;;;; Ο ΓΕΩΡΓΑΝΤΙΔΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ;;;;;;;;;;;;;
ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΕΓΙΝΑΝ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ;;;;;;;;;; ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Ο ΤΡΑΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΡΥΨΕΙ;;;;;;;ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΤΙ ΤΟΥ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ,Ο ΤΡΑΥΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;;;;;;;;;;;;;;;.ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟΥ ΞΕΝΟΙΚΙΑΣΕ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΕΒΡΙΖΕ;;;;;;;;;;;;ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΙΝΕ ΣΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ,ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΤΡΑΥΛΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΛΗΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ;;;;;;;ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΑΝΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ, ΡΕ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ;;;;;;;;;;ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΓΓΑΛΙΑΖΕΙ Ο ΕΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ;;;;;;;;;Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα έκοψαν σήμερα την πίτα τους το εθελοντικό σώμα Σαλαμίνας αντιμετώπισης καταστροφών “Ε.Σ.Σ.Α.Κ.” μεταξύ των άλλων, τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και ο διοικητής πυροσβεστικού σταθμού Σαλαμίνας κ. Παναγιώτης Αράπης ο οποίος με τα ζεστά του λόγια ευχαρίστησε κι έδωσε κουράγιο στο σώμα για συνέχιση του έργου τους.
Εκεί ήταν και ο πρώην Δήμαρχος Αμπελακίων κ Μάριος Τραυλός στον οποίο και απένειμαν τιμητική διάκριση για την συνεισφορά του στον σύλλογο από την ίδρυση του μέχρι σήμερα.
Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο κ Τραυλός αφού ευχαρίστησε την διοίκηση για την τιμητική διάκριση, ευχήθηκε καλή συνέχεια στο σώμα και εξέφρασε την ευχή κάποια στιγμή όλες οι εθελοντικές ομάδες της Σαλαμίνας να ενωθούν ώστε να έχουν καλύτερη αντιμετώπιση της κατάστασης.
Με την παρουσία του τίμησε την εκδήλωση και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σεληνίων κ Γιώργος Επιτρόπουλος.
Σας ευχόμαστε και ‘μεις με την σειρά μας καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στο εθελοντικό σας έργο, θα ‘μαστε πάντα κοντά σας.