Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Α Ν Α Λ Α Μ Β Α Ν Ω

Αυτό μάθαμε από εσένα, Κ. Καραμανλή, στα 13 χρόνια της προεδρίας σου στην παράταξη και στα 5,5 ως πρωθυπουργός των Ελλήνων, να «ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ»
Να παίρνεις την ευθύνη στα χέρια σου και να μη λογαριάζεις τίποτε και κανέναν μπροστά στο εθνικό συμφέρον.
Σε καλούμε, λοιπόν, την ύστατη στιγμή για το μέλλον της Πατρίδας και της Παράταξης να αναλάβεις την ευθύνη:
·         Να ξεκαθαρίσει η παράταξη που ίδρυσε ο Εθνάρχης από τους καταχραστές των συμβόλων και της ιστορίας της.
·         Να ξεβρωμίσει η παράταξη και η χώρα από τους υμνητές του Σημιτισμού και τους προστάτες του Παπανδρέου.
·         Να ξεβρωμίσουμε από κάθε φασίζουσα νοοτροπία και παρουσία που παρείσφρησε μέσα στη Ν.Δ. και την αλλοίωσε δραματικά και αποκρουστικά.
·         Να αποκόψουμε για πάντα τη βρωμερή σχέση πολιτικής – διαπλοκής που ξεκίνησες με το Βασικό Μέτοχο και τότε ουδείς δεν είχε αντιληφθεί την αξία και τη σοβαρότητα του εγχειρήματος.
·         Να αναγεννηθεί όλος αυτός ο κόσμος που σε πίστεψε και σε πιστεύει σήμερα, αυτός ακόμη που δε σε άκουσε το 2009 και αντιλαμβανόμενος το λάθος του ελπίζει μόνο σε εσένα.
·         Να αποκτήσει η Ελλάδα το δικαίωμα να εκπροσωπείται από έναν άνθρωπο που τίμησε την ιστορία της και τιμάει και τη συνέχειά της.
·         Να σταματήσει ο διασυρμός της Πατρίδας και ο ενδοτισμός στα εθνικά θέματα που υπερασπίστηκες εσύ με κάθε κόστος προσωπικό.
Δικαιούται η Πατρίδα να δώσει τη μάχη με μπροστάρη κάποιον που θα δυναμώσει τις ρίζες της και δε θα τις πριονίζει ώστε να αποκοπεί από το παρελθόν της, από το ιστορικό παρελθόν της και τη Θρησκεία της.
Δικαιούται ο ελληνικός λαός μια ακόμη ευκαιρία για να αποδείξει ότι τα πέντε χρόνια της καταστροφής του ήταν αρκετά για να μάθει καλά τους επίδοξους δικούς σου δολοφόνους, αλλά και δικούς του.
Σε αυτή τη μάχη δε θα είσαι μόνος όπως ήσουν σε όλες τις προηγούμενες.
Σε αυτή τη μάχη θα είναι μαζί σου ΟΛΟΣ ο αφυπνισμένος και διψασμένος για δικαιοσύνη Ελληνισμός.
Αυτός που είναι ο μόνος που ζητούσες να σε πιστέψει και να σε ακολουθήσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: