Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Ωμή ομολογία συγκάλυψης πράξεων και παραλείψεων ! ! ! Ποιος ο σκοπός ???


Ωμή ομολογία συγκάλυψης πράξεων και παραλείψεων ! ! ! Πως αλλιώς να το υποθέσουμε όταν ο ίδιος ο δήμαρχος σε δικό του δελτίο τύπου μαζί με άλλα αναφέρει, (…προφασιζόμενοι αστείους ισχυρισμούς, απουσίασαν από τις ανωτέρω συνεδριάσεις, οι οποίες έγιναν για να καλυφθούν δικές τους παραλείψεις!!!...)

Σημείωση:
·         Ο μεν Τραυλός δεν ενημερώθηκε επισήμως για την συμμετοχή του, ούτε τηλεφωνικά από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου
·         Ο δε Σοφράς που θα ήταν εκτός Σαλαμίνας λόγω του δικαστηρίου την επομένη το πρωΐ, ζήτησε εγγράφως από το προεδρείο την αναβολή της συζήτησης πλην όμως ο άρχοντας πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ούτε που το συζήτησε.
Δήμαρχος σήμερα είσαι εσύ! Τι σε ώθησε αλήθεια όπως εσύ αναφέρεις να καλύψεις τις δικές τους παραλήψεις και μάλιστα σε ισολογισμούς; Δηλαδή σε οικονομική διαχείριση, όπου όπως αφήνεις έντεχνα να εννοηθεί κάποιοι ήταν κακοδιαχειριστές, (;) δηλαδή τι θες να μας πεις, τα πήραν (;) και εσύ τους καλύπτεις; Τι να υποθέσουμε δήμαρχε; Και για ποιο σκοπό καλύπτεις παράνομες πράξεις και δεν τις έστειλες ως όφειλες άμεσα στον εισαγγελέα; Αν πάλι οι πράξεις και οι παραλείψεις τους δεν ήταν παράνομες, αλλά σύννομες, τότε προς τι το εν λόγω δελτίο τύπου όπου αφήνει τόσα και τόσα ερωτηματικά; Κατόπιν τούτου, ο μέσος δημότης διαβάζοντας το συγκεκριμένο δελτίο τύπου θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει ως ηθικό; Σαφώς ΟΧΙ και αθροίζει πλέον τις δικές σου πράξεις και παραλήψεις.
Απ’ την άλλη πάλι φαίνεται πως τα λογιστικά δεν είναι το δυνατό σου σημείο και εκεί χωλαίνεις. Γιατί πως αλλιώς να εξηγήσεις το γεγονός πως στους ισολογισμούς και του 2010 που ο ίδιος (για το καλό των τ. δημάρχων και καλά) συνέταξες, αναφέρεις χρέος στον μεν δήμο Σαλαμίνας 2.000.000 Ευρώ στον δε τ. δήμο Αμπελακίων 700.000 Ευρώ ήτοι άθροισμα 2.700.000 Ευρώ κι ίδιος τα αθροίζεις στα 43.000.000 Ευρώ.
Τώρα τι κάνεις, θέλοντας να παίξεις με την νοημοσύνη του λαού της Σαλαμίνας και να τον αποπροσανατολίσεις γι’ άλλη μια φορά. Προσθέτεις ανόμοια πράγματα για να φτάσει το χρέος στα 43.000.000 Ευρώ!!! Αριθμητική της 1ης τάξεως του δημοτικού, όπου και μας μάθαιναν πως ΔΕΝ μπορείς να προσθέτεις ανόμοια πράγματα. Αυτά, μόνο στην παραπολιτική γίνονται.
Ο σκοπός σου προφανής, όταν θα λήξει η πολυτάραχη θητεία σου και θα ‘χεις όντως φτάσει αυτό το εξωφρενικό νούμερο, να βγεις στα μπαλκόνια και να κοκορεύεσαι, πως εσύ όχι μόνο δεν υπερχρέωσες τον δήμο αλλά τον νοικοκύρεψες κιόλας.
Αλήθεια δήμαρχε με το χρέος της ΕΥΔΑΠ, πες μας τι γίνεται; Πληρώνεις τους τρέχοντες λογαριασμούς; Τηρείς τον διακανονισμό που και καλά εσύ έκανες με την ΕΥΔΑΠ αμέσως μόλις ανέλαβες; Μειώνεται επιτέλους αυτό το χρέος; Γιατί αν θυμάσαι καλά, τους προηγούμενους δημάρχους τους ξεφώνισες για αυτό το θέμα.
Τέλος, για να παραλάβεις την διαχείριση του νερού από τον σύλλογο της Κυνόσουρας έκανες επαλήθευση του ποσού που χρωστάει ο σύλλογος στην ΕΥΔΑΠ, ή το παραλαμβάνεις κατά δήλωση ως μη όφειλες λόγω φιλίας με την Ο.Ε.Ε.Σ.Σ. που μπήκε «σώγαμπρος» στα γραφεία του εν λόγω συλλόγου και του έχεις «υποχρεώσεις»;


Δεν υπάρχουν σχόλια: