Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Προαναγγελθείσες αποχωρήσεις από το στρατόπεδο Τσαβαρή

Γιώργος Μπίλλιας
Όπως το είχαμε προβλέψει οι αποχωρήσεις-παραιτήσεις ξεκίνησαν και δεν αναφερόμαστε βεβαίως στον πρώτο που απεχώρησε με βήμα γοργόν θα‘λεγα, τον κ. Λάμπρο Μαστροκόλια.

Αλλά στον δεύτερο και εκλεγμένο Δημοτικό Σύμβουλο τον κ. Γιώργο Μπίλλια που παραιτήθηκε απ’ ΟΛΕΣ τις θέσεις και επιτροπές που τον είχε διορίσει ο «αρχηγός».

Να λάβουμε δε υπ’ όψιν μας, χωρίς τον Γ. Μπίλλια ο Τσαβαρής δεν θα ήταν καν στην δεύτερη Κυριακή κι όμως τον υποτίμησε βλακωδώς.

Τώρα θα μου πεις όταν στο «πλειοψηφικό πακέτο» του Δημάρχου είναι όλοι ή σχεδόν όλοι δυσαρεστημένοι άλλος λιγότερο κι άλλος περισσότερο τότε αυτό σημαίνει πως ο αρχηγός έχει έλλειμμα στην διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού.

Ευελπιστώντας δε πως θα τον διαγράψει μετά απ’ αυτά από τον συνδυασμό, άρχισε απροκάλυπτα τις επαφές με τους αναπληρωματικούς της ομάδας γιατί δεν μπορεί να φανταστεί πως η αξιοπρέπεια του Γιώργου δεν θα του αφήσει τις πρωτοβουλίες τελικά.

Ο «βασιλιάς» πορεύεται γυμνός κι ακολουθούν λίαν συντόμως κι άλλες αποχωρήσεις. Το σκάφος της «Πρωτοβουλίας πολιτών Τσαβαρή» μπάζει νερά πανταχόθεν κι άντε να κλείνει τρύπες ο τα πάντα υποσχόμενος λες και δεν θα ‘ρθει ποτέ γι’ αυτόν η ώρα της κρίσης.

Καυτό Καλοκαίρι λοιπόν όπως το προαναγγείλαμε από τον περασμένο μήνα. Θα σας κρατάμε ενήμερους.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΙΛΛΙΑ ΗΣΥΧΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΕΜΕΣΙΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΜΑΡΙΑ Η ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΣΤΗ ΔΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ρε παλικάρια χωρίς να ξέρω πρόσωπα και πράγματα βλέπω όμως ότι ο δήμαρχος είναι δουλευταράς και γενικώς αχολείται με το νησί.Μήπως αρχίζουν και ζορίζονται κάποιοι που ίσως περίμεναν άλλη αντιμετώπιση?

Ανώνυμος είπε...

θα τρηβετε τα ματια σας οταν πραγματοποιηθουν τα σχεδια του ΔΗΜΑΡΧΟΥ για την ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Σιγά τον επιστήμονα της τέχνης και των γραμμάτων που έφυγε. Μεγάλη απώλεια τι να πούμε.

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε είναι επιστήμονας στο να μαζεύει κουκιά.
Εσύ μπορείς;
Αν είναι απώλεια, θα το καταλάβετε στο τέλος του πρώτου χρόνου, όπως το κατάλαβε και ο Σοφράς...

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.......ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ..... Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΣΙΟΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ.... ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ....ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΡΙΚΟΙ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ....ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΝ ΜΠΙΛΙΑ .....ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ. ΟΠΩς ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑΞΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ.... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ Η ΕΝΑΣΧΟΛΙΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ.... ΕΙΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΕΙΤΕ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ..ΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ... ΕΠΙΣΗΣ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΕ ΑΞΙΟΠΟΥΣΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.. ΑΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.....

Ανώνυμος είπε...

Κουκιά δεν μαζέυω γιατί έχω αξιοπρέπεια και παιδεία. Σήμερα ο έχων κουκιά δεν είναι τίποτα άλλο από ένας φτηνός πολιτικός που καταστρέφει τον τόπο μας. Οι αγανακτησμένοι είναι καλύτερη απάντηση στους προύχωντες των κουκιών.

Ανώνυμος είπε...

μάθατε τα νέα το ΠΑΣΟΚ της β. Πειραιά έφτυσε τον Αλαίσκα στης εκλογές που έκαναν τα συντρόφια του ο Γουρδομιχαλης και η παρέα του των μαύρισαν και δεν εξελεγη στην διαδημοτική επιτροπή ΤΗΣ ΠΕΣΥΔΑΠ όχι τίποτα άλλο είναι και δύσκολες οι εποχές