Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Ο Δήμαρχος ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.. και οι πυραμίδες τις Αιγύπτου !

Αναδημοσίευση από ΤΟΞΟΒΟΛΟΣ

Εδώ και αρκετό καιρό η χώρα μας διανύει μια περίοδο κρίσης.
Με την ανεργία σε τρομακτικά επίπεδα και αυξανόμενη τάση κάποιοι καιροφυλακτούν για να κάνουν τα παιχνιδάκια τους εις βάρος των εργαζομένων που παλεύουν για την επιβίωση τους.
Εξαίρεση φυσικά δεν θα αποτελούσε και ο «δημοκράτης» δήμαρχος Σαλαμίνας !!
Κύριε δήμαρχε χρόνια προσωπικά παρακολουθούμε την δράση και την πολιτική σας διαδρομή, μια διαδρομή γεμάτη αγώνες διεκδικήσεις για τον τόπο και τον άνθρωπο …..!
Τι άλλαξε κύριε δήμαρχε τι ήταν αυτό που σας έκανε να κάνετε πίσω με το νταμάρι που θέλατε να σφραγίσετε και εμείς τα κορόιδα κλείναμε τους δρόμους;
Θυμόμαστε την άγρια (δικαίως) κόντρα σας με την τότε δημοτική αρχή «Αγαπίου - Σοφρά» στα εργατικά μας θέματα!
Είναι πολλά αυτά που θυμόμαστε κ. δήμαρχε και που τελικά παρέκλιναν της πορείας τους, μα σήμερα θα ρωτήσω μόνο για τους εργαζόμενους.
Κ. Δήμαρχε γιατί υποχρεούνται να υπογράψουν οι ``εθελοντές`` υπεύθυνες δηλώσεις; και είναι η ``εθελοντική`` εργασία τους χωρίς αμοιβή;
Ποια η κάλυψη τους σε περίπτωση ατυχήματος;
Από ποιο κωδικό βγαίνει η «ελεημοσύνη» που τους δίνετε;
Αυτά αγαπητέ «δημοκράτη» δήμαρχε προς το πάρων!!
Το ερώτημα αυτό θέτουμε φυσικά και στην ``Ανύπαρκτη `` και ``Συμπλέουσα`` αντιπολίτευση σας.
Τελειώνοντας θα πρέπει να σας πούμε ότι εμείς οι άνθρωποι του τοξοβόλου είμαστε διχασμένοι πάνω στο θέμα αυτό και η άποψη των γηραιοτέρων είναι ότι πολλά πράγματα και θαύματα δεν θα είχαν γίνει χωρίς την εθελοντική προσφορά όπως για παράδειγμα οι πυραμίδες της Αιγύπτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: