Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Εξαγριωμένοι εθελοντές κατά δημάρχου Σαλαμίνας


Διαβάζουμε στον «ΤΟΞΟΒΟΛΟ» ότι αγανακτισμένοι «εθελοντές» επιτέθηκαν με άγριες διαθέσεις στον δήμαρχο κ. Γιάννη Τσαβαρή καθώς και στον αντιδήμαρχο κ. Καπετανάκη για τον μέχρι σήμερα εμπαιγμό τους.

Είναι αλήθεια κ. δήμαρχε η δράση φέρνει αντίδραση πολλώ δε μάλλον όταν η δράση είναι κι άδικη. Μετά από τόσους και τόσους μήνες εθελοντικής προσφοράς εργασίας στην αποκομιδή σκουπιδιών με μοναδικό κίνητρο την πρόσληψή τους με την πρώτη προκήρυξη, έπρεπε να περίμενες τις αντιδράσεις τους όταν πούλαγες όνειρα σε φουκαριάρηδες ανέργους και φύκια για μεταξωτές κορδέλες;

Εκείνοι μπορεί στον πόνο τους να μην αντιλαμβανόντουσαν τον εμπαιγμό σου εσύ όμως που γνώριζες καλά πως θα αδικήσεις τόσους πολλούς γιατί προχώρησες σ’ αυτό τον εμπαιγμό; Θυσία η ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια στον βωμό της δική σου προβολής και επιτυχίας;

Να θυμάσαι, το άδικο δεν το ευλογεί ούτε ο διάβολος, όλα αυτά θα τα βρεις δυναμικά μπροστά σου και μάλιστα πολύ πριν τις επόμενες εκλογές.

Να κάνω μια πρόβλεψη, πως στις επόμενες εκλογές θα ‘σαι ο μοναδικός δήμαρχος που δεν θα αποτολμήσει ανοιχτή συγκέντρωση…..

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΑΒΑΡΑΚΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟΚΡΗΤΙΚΟ ΣΠΙΡΑΤΕ ΑΝΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΤΕ ΘΥΕΛΛΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά διαβάστε το προφητικό άρθρο της Σαλαμινίας για τον εθελοντισμό που κυκλοφόρησε προχθές και θα βγάλετε πολλά συμπεράσματα για το θέμα και που ‘σαι ακόμη!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΛΑΤΣΟΥΚΑ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟ ΠΑΡΑΓΑΜΗΣΕΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.
ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΣΟ ΨΕΥΤΗΣ, ΛΑΜΟΓΙΟ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΣΚΑΕΙ ΤΟΣΟ ΧΟΝΤΡΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΕΡΓΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΨΩΜΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ. ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΝΤΡΟΠΗ!!! ΓΙΑ ΞΕΡΟΚΟΜΑΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΡΟΜΠΑ!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε λαμόγια βρε γκεπελίσκοι τσι κακιάς ώρας δεν έχετε πολιτικό λόγο για να χτυπήσετε την Δημοτική αρχή και εφευρίσκετε χειροδικίες και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο άρρωστος νούς. Σας πληροφορώ και εγώ είμουν το πρωί στον δήμο και δεν αντιλήφθηκα κανένα γεγονός που λέτε και γράφετε. Το μόνο που πραγματικά είδα ήταν ότι δούλευαν όλοι ακατάπαυστα. Δεν μπορείτε ακόμα να δεχτήτε ότι τα πάντα γίνονται νομότυπα και όχι σαν τις περασμένες εποχέσ. Αυτό πονάει λαμόγια ε λαμόγια.

Ανώνυμος είπε...

Πλατσούκα μαιμουδόφατσα δανειοπνίχτη . Ρώτα τον Ραφτόπουλο τον κλ΄... του γλυκού νερού της ΕΥΔΑΠ. πές στον Καλλιγούλα που στα ρίχνει, αφού ξεκίνησε τέτοιες ιστορίες ... Ξεκινάω και εγώ για να μην νοιώθεις μόνος....

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ Μ......Σ
ΟΤΑΝ ΕΔΕΙΡΑΝ ΤΟΝ ΤΖΑΒΑΡΗ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΤΑΝ ΣΚΟΝΤΑΨΕ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΟΛΟΝΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ.
ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΠΗΡΕΣ ΔΡΟΜΟ ΟΠΟΥ ΦΥΓΕΙ-ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΑΡΠΑΞΕΙΣ
ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΤΖΑΒΑΡΗ ΟΠΩΣ ΔΙΑΔΙΔΕΙΣ.
ΜΠΡΑΒΟ ΤΖΑΒΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΕΙ.
ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ