Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Αποκαλύψεις για την παράνομη διαγραφή του δημοτικού συμβούλου κ. Γιώργου Μπίλια

Με παρανομίες και αυταρχισμό δεν διοικείται ο δήμος κ δήμαρχε. Μπορεί να επιθυμούσατε την διαγραφή του εδώ και καιρό εσείς και η παρέα σας. Ο Καλλικράτης όμως θέλοντας να βάλει τέλος στον αυταρχισμό του εκάστοτε δημάρχου, θέσπισε κανόνες και αρχές και σεις για άλλη μια φορά τις γράψατε στα παλαιά σας τα υποδήματα.

Πιστεύοντας πως όλοι είμαστε φελλοί και κανείς δεν θα ασχοληθεί και θα περάσει το δικό σας όπως έχετε μάθει χρόνια τώρα, προχωρήσατε με το αποφασίζω και διατάσω κατά την προσφιλή σας τακτική και προεκλογικά, όπου αφού «σταφιδιάζατε» συνεργάτες σας μετά τους ρεμιζάρατε μέχρις νεοτέρας.

Για να διαγράψετε εσείς κ δήμαρχε ένα δημοτικό σας σύμβουλο σύμφωνα με τον Καλλικράτη οφείλατε να συγκαλέσετε ολομέλεια του συνδυασμού να το φέρετε επαρκώς αιτιολογημένο προς ψήφιση και να το ψηφίσουν τουλάχιστον τα 2/3 του συνδυασμού σας.
Τότε και μόνο τότε έχει ισχύ η απόφαση. Βέβαια σας κατανοούμε οι νόμοι για σας είναι για να τους καταπατάτε, χρόνια τώρα.

Όμως τελικά, ουδέποτε το φέρατε στην ολομέλεια κατά γενική ομολογία των μελών του συνδυασμού σας.
Αντ’ αυτού αποτολμήσατε να κάνετε σχετική αναφορά στην εκτελεστική, (αλήθεια που προβλέπετε εκτελεστική στον Καλλικράτη βρε μπαγάσα;) όπου και εισπράξατε ένα περήφανο ΟΧΙ του Βαγγέλη Αστράκου ο οποίος αποδεικνύεται ότι και πολιτικό εγκέφαλο έχει και εμπειρία να μην αδειάζει τόσο νωρίς το καράβι, σε αντίθεση με την δική σας ισοπεδωτική και απολίτικη εμπάθεια.
Αλήθεια που και ποιους κατηγόρησε ο διαγραφής κ. Γ. Μπίλιας;
Να σας πω εγώ, κανένα συνάδελφό του δεν κατηγόρησε πουθενά εκτός από την εύλογη διαμάχη του με τον Καπετανάκη, που με δική σας πρωτοβουλία τον καπελώσατε.

Να σας πω εγώ την αλήθεια κ δήμαρχε, εσάς κριτικάρισε και δεν το αντέξατε, δεν το άντεξε το εγώ σας και γι’ αυτό τον διαγράψατε με πομπώδες Ρωμαϊκό τρόπο σαν να λέγατε στο πόπολο των ιθαγενών εγώ είμαι ο «αρχηγός».

Θα υπάρξουν κι άλλες σχετικές αποκαλύψεις αν κι εφ’ όσον προκληθούμε κ δήμαρχε.
Έως τότε αναμένουμε το δελτίο τύπου σας από Δευτέρα για να σας απολαύσουμε.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μας διοικούν χαμαιλέοντες, ψεύτες και απατεώνες, άρρωστοι και καταθλιπτικοί !
Διάβασα την ανάρτηση και με τσάντισε, Πιάνω τον εαυτό μου τελευταία να έχει γίνει απότομος, μου έρχεται να τους πλακώσω στις σφαλιάρες !
Ρε οι ΕΦΤΑΜΗΝΙΤΙΚΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

Re den xerate oti einai politicos apateonas? Tora tha ton mathete? ;opoios den tou einai xrisimos tha ton petaei stin akri

Ανώνυμος είπε...

Ο αυθαίρετος πονηρούλης δήμαρχος, όταν προεκλογικά θα βγούν ΟΛΑ τα αμαρτήματα και ατοπήματα του θα φρίξει η Κούλουρη

Ανώνυμος είπε...

ayta eide ki o strathg;ow xerase ki efyge