Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

…12μηνη απασχόληση για περίπου 200 ανέργους στον δήμο Σαλαμίνας μετά την υπογραφή του «μνημονίου συνεργασίας» με τον εμπορικό σύλλογο…


Υπογράφηκε μεταξύ Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Σαλαμίνας και Δήμου Σαλαμίνας «ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ», στο οποίο ο Σύλλογος αναλαμβάνει την διαχείριση του προγράμματος και ο Δήμος ως φορέας την απασχόληση των ανέργων.

Η χρονική διάρκεια του προγράμματος είναι 12 μήνες, θα απασχοληθούν περίπου 200 άνεργοι, για 5μηνη εργασία, με μισθό 625 ευρώ και πλήρη ασφαλιστική κάλυψη.

Οι προσλήψεις θα έχουν κοινωνικά κριτήρια και θα γίνονται μέσω ΑΣΕΠ.

Ελπίζουμε ότι ο κατά τ’ άλλα λαλίστατος δήμαρχος θα βγάλει σύντομα δελτίο τύπου για να ενημερώσει τον λαό της Σαλαμίνας για την υποβολή αιτήσεων, όχι όπως τις διοικητικές θέσεις που προσπάθησε να τις περάσει νύχτα….

Μέσα στα κοινωνικά κριτήρια κ δήμαρχε θα πρέπει να είναι και η οικογενειακή κατάσταση, δεν μπορεί να είναι κάποιο πλουσιοκόριτσο με εκτάσεις, με σύζυγο που δουλεύει, κάνει και ιδιαίτερα και ‘συ να την προσλαμβάνεις έστω για 8μηνο στον δήμο;  

Εμείς οι δυο συνεννοηθήκαμε δήμαρχε έτσι δεν είναι;  Αν έχεις απορίες πες μου να επανέλθω με λεπτομέρειες.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

MPERI NA MAS PEI KANENAS POY THA XORESOYN OLOI AYTOI?

Ανώνυμος είπε...

Ήθελα να ‘ξερα το γραφείο τύπου δεν έβγαλε ανακοίνωση, προφανής ο λόγος, μας συνήθισε πια ο Τσαβαρής σε «μυστική» διπλωματία. Ο εμπορικός σύλλογος όμως που είναι; Κανείς δεν έχει υποχρέωση να ενημερώσει αυτό τον λαό;
Η εφαρμογή του νόμου επαφίεται αποκλειστικά και μόνο στα μπλόκς; Φτού σας ρε!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΥΦΑΚΙ ΓΡΑΦΕΙΣ Εμείς οι δυο συνεννοηθήκαμε δήμαρχε έτσι δεν είναι; Αν έχεις απορίες πες μου να επανέλθω με λεπτομέρειες.
ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ; ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ. ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΟΥΝ ΘΙΓΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ, ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ BLOGS ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!