Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Από Τσε Γκεβάρα σε ευρηματικό Παπί. Αυτά έκανε τότε, σήμερα τι κάνει;


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δευτέρα, 25 Οκτώβριος 2010 08:36
Προειδοποιητικός αποκλεισμός των φορτηγών μεταφοράς αδρανών υλικών εκτός Σαλαμίνας από το λατομείο Αγγέλου.  
Την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010 με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Σαλαμίνας κ. Γιάννη Τσαβαρή, ομάδα δημοτικών συμβούλων, υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού Πρωτοβουλία Πολιτών νήσου Σαλαμίνας, αντιπροσωπία της ΟΕΕΣΣ και δημότες, απέκλεισαν από της 9:00 έως στις 11:00, στο ύψος της Μονής Φανερωμένης, τον δρόμο προς το πορθμείο μη επιτρέποντας την έξοδο από το νησί των φορτηγών και μόνο του λατομείου Αγγέλου.
Η αιφνιδιαστική αυτή επιχείρηση έγινε σε υλοποίηση της 166 του 2009 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας, την οποία όμως η δημοτική αρχή του κ. Σοφρά αδιαφόρησε να πραγματοποιήσει.
Σε δήλωσή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Γιάννης Τσαβαρής είπε:
«η ενέργεια μας αυτή έχει σαν αποδέκτες όλους αυτούς που κερδοσκοπούν χωρίς να σέβονται το περιβάλλον και αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Είναι μια ενέργεια που αποτελεί σαφές δείγμα για την αλλαγή της φιλοσοφίας που θα χαρακτηρίζει μετά τις εκλογές, την λειτουργία της δικής μας Δημοτικής αρχής στην περίπτωση που ο λαός της Σαλαμίνας μας αναθέσει την εντολή διοίκησης του Δήμου»
Μπράβο δήμαρχε, αυτή ακριβώς την δήλωση είχα και ‘γω στο μυαλό μου σήμερα όταν σκέφτηκα την πρεμούρα σου τότε για το περιβάλλον και την σημερινή σου αντίδραση υποτιμώντας την διεύθυνση περιβάλλοντος σε τμήμα υπό την σκέπη της υπηρεσίας καθαριότητος. Θυμάσαι τότε….; Δήλωνες πως θα έχουμε αντιδήμαρχο περιβάλλοντος και σήμερα… δεν έχουμε ούτε τμηματάρχη ! !  Τι να την κάνεις μωρέ μπελά στα πόδια σου, τώρα βγήκες δήμαρχος δεν τους χ….ζεις τους κάφρους που ψηφίζουν;
Άλλωστε κι λατόμος καλά σε στηρίζει σήμερα όπως διάβαζα στο διαφημιστικό σου για την εκδήλωση που ετοιμάζεις στις 8 Αυγούστου υπέρ του «χαμόγελου του παιδιού» τον ανακήρυξες «χρυσό χορηγό».
Μπράβο κι άσε τους κάφρους να ψηφίζουν, μαγκιά σου….


Δεν υπάρχουν σχόλια: