Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Δεν σεβάστηκαν οι Θεομπαίχτες ούτε την συναυλία για το χαμόγελο του παιδιού!!!


Ακόμα και την πετυχημένη προσπάθεια για την ενίσχυση του «χαμόγελου του παιδιού» θέλησαν να εκμεταλλευτούν οι Θεομπαίχτες. Μια προσπάθεια που την ενίσχυσαν όλοι οι έμποροι του νησιού μας άλλος λιγότερο κι άλλος περισσότερο (ποιος να φανταζόταν ότι ακόμα και ο Αγγέλου θα ‘ταν χρυσός χορηγός του Τσαβαρή; Έχει ο καιρός γυρίσματα) θέλησαν και αυτή να την καπελώσουν.

Έτσι μέσα στο προχθεσινό τουρλουμπούκι της τελευταίας στιγμής, ο γνωστός ανώμαλος εγκέφαλος, αποφάσισε να μεταβάλλει το πρόγραμμα και να μετατρέψει την εκδήλωση σε «Κρητική βραδιά», τόσο που αγανάκτησε ακόμα κι ο Νότης Θαλασσινός που δεν άργησε να τους επαναφέρει στην τάξη τονίζοντας πως εδώ είναι Σαλαμίνα….

Θα μου πεις πως με τις αυθαιρεσίες του και την ανοχή του κουμπάρου μια και το μόνο που ξέρει να του λέει είναι το “yes master” κατάφερε να καπελώσει ένα ολόκληρο συνδυασμό, ένα ολόκληρο δήμο ο Τσεβάς θα του γλύτωνε που τον έχει και στο χέρι;

Άγνωστη λέξη η ντροπή, αλλά καθώς φαίνεται όχι μόνο για ‘κείνον μια και δεν βλέπω να σηκώνουν κεφάλι κανείς από τους εκλεγμένους και να τον διαβολοστέλνουνε.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τελικά εκτός του ψεύτης είναι και γελωτοποιός του αυτοκράτορα ο Μπίλιας ;;

Δεν γνωρίζουμε αν είχε δίκιο ο δήμαρχος που τον διέγραψε η όχι ένα μόνο γνωρίζουμε ότι έχει καταντήσει γραφικός γελωτοποιός του αυτοκράτορα (ΤΡΑΥΛΟΥ)

Ρε Μπίλια ο κόσμος σε εξέλεξε να κάνεις έργο όχι για να ασχολιέσαι με τον πρώην των Αμπελακιων μαζέψου πριν είναι αργά Για να ξέρεις τέτοια κόλπα με καταγγελίες και να βάζει ονόματα ένας τα ξέρει καλά και εσύ δεν τον ξέρεις ; ένας ψηφοφόρο σου