Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Απίστευτα κι όμως αληθινά !!!


Αναδημοσίευση από το Salamis News
Φαίνεται πως εκεί στο δημαρχείο έχουν απολέσει την επαφή με την πραγματικότητα γιατί διαφορετικά δεν εξηγείται το έγγραφο που στέλνει ο αντιδήμαρχος διοικητικών-οικονομικών υπηρεσιών, αποθήκης διαφάνειας και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης (να υποθέσω εν γνώσει του δημάρχου) στους πολίτες για την «διασταύρωση» των στοιχείων των τετραγωνικών μέτρων των οικιών τους!
Καλά εκ προοιμίου θεωρεί τους κατοίκους αυτού του νησιού ως αναξιόπιστους και μπαγαπόντηδες και ζητά τα εν λόγω στοιχεία για διασταύρωση; Γιατί τώρα σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς όπου η ανεργία χτυπά τις πόρτες του νησιού μας, όπου το ένα χαράτσι μετά το άλλο ξαλαφρώνουν τις τσέπες των ανέργων μας!

Τόση απελπισία πια κ αντιδήμαρχε; Δεν βρίσκατε άλλες πηγές εσόδων παρά μόνον τις τρύπιες τσέπες των συμπατριωτών σας κι ανεβάζετε εμμέσως πλην σαφώς τα δημοτικά τέλη; Ή μας περάσατε για κάφρους που δεν αντιλαμβανόμαστε που το πάτε;

Αλλά ας έρθουμε στην ουσία του προβλήματος, καλά το σημείο (1) του εγγράφου δεν είναι και τίποτα μια φωτοτυπία του λογαριασμού της ΔΕΗ (παρά μόνο η πονηριά του σκοπού). Καλά και το σημείο (2) του εγγράφου σας τοπογραφικό ή υπεύθυνη δήλωση για τα ακριβή τετραγωνικά.

Ας έρθουμε στο προκείμενο:

·         Άδεια οικοδομής ή δήλωση αυθαιρέτου!!!! Από πού κι ως πού η επιθυμία σας; Γνωρίζεται εκεί μέσα πως τα 2/3 του νησιού είναι αυθαίρετα; Που θα βρουν οι δύστυχοι κάτοικοι αυτού του τόπου που έκαναν το λάθος να σας ψηφίσουν την άδεια οικοδομής; Μήπως λέω εγώ τώρα μήπως θα ‘πρεπε πρώτα ο κ Δήμαρχος να σας φέρει την άδεια της κατοικίας του στον Αϊ Γιώργη; Ποιος είσαι εσύ για να ζητάς από τον εξαθλιωμένο Σαλαμίνιο την δήλωση του αυθαιρέτου του; Προς το παρόν τουλάχιστον δεν την ζητά ακόμα το ίδιο το αδηφάγο κράτος και την ζητάς εσύ; Ρωτάς αν έχει την δυνατότητα να το δηλώσει; Δεν παρακολουθείς εφημερίδες; Τα αυθαίρετα όλης της επικράτειας ξεπερνούν το 1,5 εκατομμύριο κι ακόμα λόγω οικονομικών δυσκολιών δεν δηλώθηκαν ούτε 300.000. Συνειδητοποιήστε κ αντιδήμαρχε ότι οι Έλληνες τρέχουν για τον «άρτον ημών τον επιούσιον» κι όχι για τα τετραγωνικά τους βέβαια αντιλαμβάνομαι ότι ο χορτάτος δεν αντιλαμβάνεται τον πεινασμένο εσείς;;;;;;;;

·         Ερχόμαστε τώρα στο κλου του εγγράφου: Φωτοαντίγραφο του Ε9. Εκεί όσο καλοπροαίρετος κι αν είσαι σου φεύγει το μυαλό. Αλήθεια κ αντιδήμαρχε υπό ποία ιδιότητα ζητάτε το Ε9 (προσωπικό δεδομένο) των κατοίκων σας; Έχετε εξουσιοδότηση του ΣΔΟΕ για να μας κάνετε έλεγχο; Αν ναι πρέπει να βγείτε και να μας το πείτε ξεκάθαρα αναφέροντας μας και τον νόμο που σας δίνει αυτό το δικαίωμα.

·         Ο πρώτος πολίτης του νησιού μας έφερε τα εν λόγω έγγραφα για να τσεκάρετε τα τετραγωνικά του;

·         Ο πρώτος πολίτης του νησιού μας έφερε στην υπηρεσία το δικό του Ε9 πρώτος και καλύτερος; Θα ‘χε πολύ ενδιαφέρον να πάρουμε τις απαντήσεις σας και να δούμε το Ε9 του δημάρχου!!

·         Απ’ την άλλη εσείς κ αντιδήμαρχε καταθέσατε το δικό σας «πόθεν έσχες» στην διαύγεια του δήμου ή δεν υποχρεούστε; Πολύ χρήσιμη κι εδώ η απάντηση σας.

Γιατί κ αντιδήμαρχε η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να ‘ναι τίμια αλλά και να δίνει το καλό παράδειγμα οπότε, από δημάρχου άρξαστε κ αντιδήμαρχε και τα δικά σας και μετά ελάτε στον δοκιμαζόμενο άνεργο Σαλαμίνιο να του τα πάρετε με το γάντι.

Αν δεν βγαίνεις άστο και μην κουράζεσαι, άστο για κανένα άλλο που να ξέρει από διοίκηση και κυρίως οικονομικά να μας διοικήσει κι άπλωσε τα πόδια σου μέχρι εκεί που φτάνεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: