Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Εικόνα - σοκ από τα επεισόδια στο Πεντάγωνο χθες. Δες την ικανοποίηση στο πρόσωπο του!!! Δεν σε τρομάζει??


 
Θύελλα αντιδράσεων στα socia media έχει προκαλέσει μια φωτογραφία που τραβήχτηκε την Πέμπτη στο Πεντάγωνο. Στα επεισόδια της 4ης Οκτωβρίου 2012.

Η εικόνα που έχει κατακλύσει το Facebook και το Twitter έχει τραβηχτεί στον προαύλιο χώρο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Απεικονίζει έναν άνδρα των ΜΑΤ να χτυπάει με δύναμη ματωμένο απεργό.
Ωστόσο αυτό που προκαλεί αίσθηση είναι το γκλοπ είναι γυρισμένο ανάποδα! Κάτι που φυσικά απαγορεύεται από τον νόμο, λόγω των δυνατών τραυματισμών που μπορεί να προκαλέσει.
Αυτή η ηγεσία τελικά εκτρέφει σκυλιά κι όχι επαγγελματίες της “έννομης τάξης” πράξη την οποία και θα πληρώσουν όλοι όταν η διαρκώς αυξανόμενη λαϊκή οργή ξεσπάσει και φυσικά, θα ξεσπάσει επί δικαίων και αδίκων.
Απ’ την ανάλυση της φωτογραφίας κι όχι μόνο μπορεί η “υπηρεσία” να εντοπίσει ΑΜΕΣΑ το σκυλί που σακάτεψε τον πεινασμένο και απλήρωτο απεργό. Θα το κάνει; Θα τον αποτάξει από τις τάξεις του ως επικίνδυνο τρελό; ΟΧΙ γιατί αυτούς τους χαρακτήρες εκτρέφει το σύστημα για να προβάλλονται από τα ΜΜΕ να τα βλέπει ο απλός αδικημένος εργαζόμενος και να μην κατεβαίνει στις διαδηλώσεις.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

MPATSOS KALOS=MPATSOS NEKROS