Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

ΝΟΒΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ


Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου ο Ναυτικός Όμιλος Βουρκαρίου Σαλαμίνας συμμετείχε στον διασυλλογικό αγώνα ιστιοπλοΐας «Ανοιχτών Οριζόντων και Προοπτικής» για σκάφη τύπου “optimist” που διοργάνωσαν ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών με την συνεργασία του Ναυτικού Ομίλου Ξυλοκάστρου στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας. Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Ένωσης Συμμετεχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Οι οκτώ μικροί αθλητές του ΝΟΒΣ συναγωνίστηκαν με άλλους είκοσι αθλητές από τέσσερις Ναυτικούς Ομίλους με τα εξής αποτελέσματα:
Κορίτσια: 1η νίκη με την Αθανασίου Βιολέτα – Χριστίνα
Κορασίδες: 2η νίκη με την Τσοβού Κρυσταλλένια
Παίδες: 3η νίκη με τον  Ζήση Κωνσταντίνο.
Απονομές Επάθλων έκαναν οι Ολυμπιονίκες υδατοσφαίρησης Εύη Μωραϊτίδου και Ιστιοπλοΐας Βιργινία Κραβαριώτη και Σοφία Παπαδοπούλου.
Η πολυπληθής αποστολή του ΝΟΒΣ έτυχε ιδιαίτερης φιλοξενίας από τα μέλη του Ναυτικού Ομίλου Ξυλοκάστρου (ΝΟΞ)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη μούγκα έχει πέσει στα blogs.
Αναμένεται ανακοίνωση-δελτίο τύπου από τη κ. Ρούλα Νάννου Οικονομολόγο εξειδικευμένη σε θέματα δημόσιας διοίκησης, ειδική Νταμαρολόγο και προσφάτως φυσικοΑΕΡΙΟΛΟΓΟ.
Αυτή τη στιγμή συσκέπτεται μετά του Δράκουλα των Σεληνίων, του συζύγου Μηνά (κατά πληροφορίες αμφότεροι στη λίστα Λαγκάρντ), του ειδικού συνεργάτη Νικολάκη, του Θανασάκη βεβαίως... βεβαίως... (άγνωστο αν είναι επί άμβωνος) και του νεοεμφανιζόμενου μεγαλομιντιάρχη Μάκη του κομμωτή
(Λάμπρο σε έφαγε λάχανο).