Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Ο Σοφράς σηκώνει το γάντι που πέταξε ο Τσαβαρής


Κοινός πολιτικός συκοφάντης και πολιτικά υπόλογος στη συνείδηση των Σαλαμινίων είναι πλέον ο κ. Τσαβαρής. Είναι γνωστός άλλωστε ο τρόπος αντίδρασής του, δηλαδή ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης. Το είδαμε και στο παρελθόν, όταν  τον ξυλοφόρτωσαν  έξω από το γραφείο του, και πάλι είχε αφήσει υπονοούμενα για πολιτικούς του αντιπάλους. Για ό,τι κακό του συμβαίνει, φταίνε οι πολιτικοί του αντίπαλοι.
Καλώς ή κακώς, δίκαια ή άδικα, πώς και γιατί, ποσώς μας ενδιαφέρει, σε μέσο ενημέρωσης της κοινής γνώμης ιδιωτικών συμφερόντων, το όνομα του κ. Τσαβαρή βρέθηκε  σε μια λίστα μετά άλλων επώνυμων  φερόμενων ως ελεγχόμενων  από τον ΣΔΟΕ για οικονομικά αδικήματα.

Ευθύς μετά την ανακοίνωση της φερόμενης ως λίστας του ΣΔΟΕ, ο κ. Τσαβαρής έχει επιδοθεί σε ένα μαραθώνιο δρόμο,  ανατροπής της κάκιστης εικόνας του στη κοινή γνώμη εξ αιτίας της λίστας. Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ανατρέψει τη φήμη αυτή, επιδόθηκε στο μοίρασμα χιλιάδων φεϊγβολάν στους δρόμους της πόλης, δεκάδων χιλιάδων επιστολών πόρτα - πόρτα της τυποποιημένης απάντησης του ΣΔΟΕ και σε ακριβοπληρωμένες δημοσιεύσεις στις εφημερίδες. Δικό του το πρόβλημα, αν πληρώνει απ’ την τσέπη του.
Όμως, η εκ του πονηρού προσπάθεια, της εμπλοκής όλων των πολιτικών του αντιπάλων, στο δικό του πρόβλημα, συκοφαντώντας συλλήβδην όλους, για  να αποκομίσει πολιτικά οφέλη, αποτελεί κακόβουλη συκοφαντία και ολική απαξίωση του πολιτικού συστήματος του τόπου, πολύ δε περισσότερο προς αυτούς, που δεν έχουν καμία εμπλοκή με την  ύπαρξη της λίστας.
Επειδή προσωπικά, δεν έχω καμία εμπλοκή με την ύπαρξη της συγκεκριμένης  λίστας, ζητώ από τον κ. Τσαβαρή να εκδώσει ανακοίνωση σε όλα τα μέσα, που να αποκαθιστά το όνομά μου, όπου έχει αποστείλει και δημοσιεύσει τις ανακοινώσεις με τα συκοφαντικά σχόλια.
Γνωρίζω όμως ότι, δεν έχει το πολιτικό ανάστημα ούτε το ψυχικό σθένος να κάνει μια τέτοια κίνηση, γι’ αυτό του συνιστώ να διατηρήσει τη ψυχραιμία του, γιατί ο πανικός δεν είναι σωστός σύμβουλος και ας περιμένει, το πόρισμα των ελεγκτικών αρχών, όποτε αυτό ανακοινωθεί.    

Σπύρος Σοφράς
                                      Υποψήφιος Δήμαρχος Σαλαμίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια: